سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آمار تکان دهنده قربانیان سالانه الکل به روایت سازمان جهانی بهداشت

سازمان جهانی بهداشت در عین حال تخمین می‌زند که در اروپا دخانیات عامل بیش از یک میلیون مرگ در سال است که ۱۰ درصد از کل مرگ و میر‌ها در این قاره را تشکیل می‌دهد. این در حالی است که نوشیدن الکل باعث بیش از ۴۰۰ هزار مرگ در سال در کشور‌های این منطقه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در آخرین گزارش آژانس بهداشت سازمان ملل متحد در مورد الکل و سلامت آمده است که الکل از طریق رانندگی در حالت مستی، خشونت و سوء استفاده‌ها و بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات، سالانه باعث مرگ و میر تقریباً یک نفر از هر ۲۰ نفر در جهان می‌شود.

مدیکال اکسپرس گزارش داد: در این گزارش آمده است ۲.۶ میلیون مرگ به دلیل مصرف الکل در سال ۲۰۱۹ میلادی ثبت شده است.

همچنین طبق این گزارش، تقریباً سه چهارم این مرگ‌ها در مردان بوده است.

در همین حال، «تدروس آدهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: مصرف مواد به شدت به سلامت افراد آسیب می‌رساند، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و بیماری‌های روانی را افزایش می‌دهد و به طرز غم‌انگیزی منجر به میلیون‌ها مرگ قابل پیشگیری در سال می‌شود.

همچنین وی خاطرنشان کرد از سال ۲۰۱۰ میلادی تا حدی کاهش مصرف الکل و آسیب‌های مرتبط با آن در سراسر جهان وجود داشته است.

او ادامه داد:، اما بار و فشار سلامتی و اجتماعی ناشی از مصرف الکل به طور غیرقابل قبولی بالاست و جوانان نیز تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

سازمان جهانی بهداشت گفت بیشترین نسبت مرگ و میر ناشی از مصرف الکل در سال ۲۰۱۹ (۱۳ درصد) در بین افراد ۲۰ تا ۳۹ ساله بوده است.

نوشیدن مشروبات الکلی با تعدادی از بیماری‌ها از جمله سیروز کبدی و برخی سرطان‌ها مرتبط است.

همچنین در گزارشی که اخیرا منتشر شده، آمده است که الکل یکی از عوامل مرگ‌های زودرس در اروپا است.

سازمان جهانی بهداشت در عین حال تخمین می‌زند که در اروپا دخانیات عامل بیش از یک میلیون مرگ در سال است که ۱۰ درصد از کل مرگ و میر‌ها در این قاره را تشکیل می‌دهد. این در حالی است که نوشیدن الکل باعث بیش از ۴۰۰ هزار مرگ در سال در کشور‌های این منطقه می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت از دولت‌های اروپایی می‌خواهد تا مقررات سخت‌گیرانه‌تری را در مورد نحوه بازاریابی محصولات مضر برای سلامت اعمال کنند. همچنین خواسته شده است تا اقدامات انحصاری و لابی‌گری را محدود کنند و اطمینان حاصل کنند که توافق‌های تجاری و قوانین اقتصادی در وهله اول سلامت عمومی را در نظر بگیرند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر