قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر-راهبرد معاصر
نایب قهرمانی کشتی فرنگی ایران با یک طلا و یک نقره | قهرمانی قاطع آذربایجان با ۳ طلا خبرهای مهم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تغییرات کنکور سال آینده خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران | حذف یارانه این گروه قطعی شد + جزئیات آیین نامه  عراقچی: هوشمندانه و در زمان خود به حمله اسرائیل پاسخ خواهیم داد خواص فوق‌العاده خاکشیر برای پوست و مو کشتی فرنگی قهرمانی جهان| مدال طلا از چنگ پویا دادمرز پرید؛ شکست نزدیک در فینال ببینید | اعلام جزئیات افزایش اضافه کار پرستاران احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت خارجه رتبه‌بندی معلمان وارد فاز جدید شد + جزئیات ۱۵ سال زندان برای مدیر فوتبالی | حبس‌های طولانی برای متهمان پرونده «کینگ مانی» برترین‌های سال آسیا: احمدعباسی برترین فوتسالیست شد | طارمی پشت سر سون ماند + اسامی ارتش اسرائیل: به اهداف خود در لبنان رسیدیم؛ دولت اکنون می‌تواند از طریق دیپلماسی برای پایان درگیری‌ها اقدام کند «عفیف» مرد سال فوتبال آسیا شد با این گیاه شفابخش و درمانی کبدتان را پاکسازی کنید فیلم/ «رودری» برنده توپ طلای جنجالی ۲۰۲۴

قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر

آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. هزاران نفر از مردم تنگریی در اندونزی به بالای کوه برومو رفتند و اقدام به پرتاب کردن هدایا به دهانه آتشفشان کردند. آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. امروزه، هوای غیرقابل پیش‌بینی و تغییرات آب و هوایی به یک معضل برای جامعه کشاورز تنگریی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تنگریی‌ها در دهکده‌های زیادی در یک پارک ملی در کوه برومو، یکی از چندین آتشفشان فعال در اندونزی زندگی می‌کنند. این پارک که در بین گردشگران محبوب است، در نزدیکی شهر پروبولینگو در جاوه شرقی، در ۸۰۰ کیلومتری (۵۰۰ مایل) جاکارتا واقع شده است.

جامعه تنگریی از زمان امپراتوری ماجاپاهیت قرن سیزدهم این جشنواره را برای ابراز ارادت و قدردانی خود به اجداد و خدایان خود برگزار کرده است. هزاران تنگریی با حمل اقلامی که شامل سبزیجات، میوه‌ها و همچنین بز‌ها و سایر دام‌ها می‌شود، به بالای کوه ۲۳۲۹ متری (۷۶۴۱ فوتی) برومو می‌روند و مراسم خود را با پرتاب کردن هدایا به داخل دهانه پایان می‌دهند.

در طول جشنواره این هفته، بسیاری از هندو‌ها ابراز امیدواری کردند که این جشنواره به بهبود معیشت آنها کمک کند. سال گذشته، حدود دو سوم اندونزی - از جمله تمام جاوه - شدیدترین فصل خشک را از سال ۲۰۱۹ به دلیل پدیده آب و هوایی ال نینو که بیشتر از حد معمول طول کشید و باعث خشکسالی شد که به محصولات زراعی آسیب رساند و آتش سوزی جنگل‌ها را تشدید کرد، تجربه کرد. در حالی که هواشناسان انتظار باران بیشتری را در سال جاری دارند، بسیاری از کشاورزان هنوز با مشکل مواجه هستند. / فرارو

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار