ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

قتل زن و شوهر به دست همسایه در مقابل چشم پسر ۳ ساله

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از بازداشت فردی که اقدام به قتل یک زوج جوان در محدوده خیابان کارگر جنوبی کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: رو گذشته صدای درگیری دو همسایه در یک ساختمان در محدوده خیابان کارگر جنوبی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داده شد که درپی آن ماموران در محل حاضر شده از مرگ زوجی جوان با خبر شدند. در همین راستا نیز کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه تیم بررسی صحنه جرم وارد صحنه شدند.

وی با بیان اینکه تیم جنایی در راه‌پله‌های ساختمان موردنظر با جسد زن و شوهر جوانی مواجه شدند که براثر ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده بودند، گفت: همچنین یک پسربچه حدوداً سه ساله نیز با لباس خونین و چهره بهت‌زده که فرزند دو مقتول بود در صحنه جنایت حضور داشت. بررسی‌ها نشان داد که او این درگیری مرگبار را از نزدیک مشاهده کرده است.

ولیپور گودرزی گفت: مأموران تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی در نخستین گام از روی اجساد و صحنه جرم اقدام به انگشت‌نگاری کردند. گزارش‌های اولیه نیز حکایت از آن داشت که این زن و شوهر در جریان درگیری با یکی از همسایه‌ها به قتل رسیده‌اند و عامل این جنایت قبل از رسیدن پلیس فرار کرده است. بدین ترتیب اقدامات اطلاعاتی آغاز شد و طولی نکشید تردد متهم در همان حوالی صحنه جرم مورد شناسایی قرار گرفت و در ادامه تیم پلیسی او را به‌اتهام مباشرت در قتل عمد بازداشت کرد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت با اشاره به انتقال متهم به مقر انتظامی و انجام بازجویی از وی گفت: متهم در اعترافات خود گفت که چند وقت پیش در یکی از واحد‌های این ساختمان ساکن شده و در همان ابتدا با مرد همسایه به‌خاطر مسائل ساختمانی اختلاف پیدا کرده و حتی به‌خاطر این موضوع در دادسرای محله نیز شکایت خود را ثبت کرده، اما به نتیجه‌ای نرسیده است. این فرد گفت که ساعتی قبل از وقوع جنایت نیز طبق معمول به‌خاطر شارژ و دیگر مسائل ساختمانی با همسایه مشاجره پیدا کرده و به خانه آمده؛ خیلی عصبانی شده و به‌همین خاطر چاقویی برداشته و برای ترساندن به خانه آنها رفته است.

وی با اشاره به ادامه اعترافات متهم گفت: در این حین مرد همسایه نیز بیرون آمده و آنها با یکدیگر درگیر شدند که در جریان این نزاع با ۱۴ ضربه چاقو او را به قتل رسانده است. پس از آن همسر مقتول که فرزندش را به آغوش کشیده بود به‌سمت آشپزخانه رفت و چاقویی را برداشت، او قصد داشت به متهم حمله کند که به او نیز سه ضربه وارد کرد. سپس این دو نفر در نزدیکی هم روی زمین افتاد و جان دادند و متهم نیز پا به فرار گذاشت.

ولیپور گودرزی ادامه داد: پس از پایان بررسی صحنه جرم و اظهارات تکان‌دهنده، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی مأموریت یافتند با اقدامات فنی و اطلاعاتی تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند. همچنین با دستور قضایی، اجساد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر