سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

چراغ سبز برای تأسیس مراکز طب سنتی

آیین‌نامه تاسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی در چهارمین نشست شورای راهبردی گیاهان دارویی تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیین‌نامه "تأسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی" در چهارمین نشست شورای راهبردی گیاهان دارویی تصویب شد.

 

تدوین و تصویب این آیین‌نامه، در پی تصویب ماده واحده‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفته که براساس آن صدور مجوز فعالیت موسسات آموزشی، تحقیقاتی، حرفه‌ای در حوزه طب سنتی به ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی محول شده است.

 

محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی طی سخنانی در این نشست که با حضور معاون علمی رئیس جمهور و  معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی برگزار شد، با اشاره به پیگیری جدی شخص معاون علمی در تصویب و اجرای سند گیاهان دارویی گفت: از زمان تصویب این سند، روزی نبود که شخص دکتر دهقانی پیگیری نکنند و این که سند امروز به این مرحله رسیده، ماحصل پیگیری‌های شخص معاون علمی رئیس جمهور است.

 

وی تدوین آیین‌نامه تأسیس مؤسسات آموزشی، تحقیقاتی و حرفه‌ای طب سنتی ایرانی را ناظر به مطالبه جدی فعالان طب سنتی دانست و افزود: این مطالبه عمومی نسبت به طب سنتی چه در جامعه فعالان و متخصصان و چه در جامعه عمومی ما را بر آن داشت تا در مسیر تصویب این آیین‌نامه گام برداریم. طب سنتی یک مولفه فرهنگی، تاریخی و تمدنی ما است. از دیگر مؤلفه‌های اهمیت بخش طب سنتی، اقتصاد پیش روی آن است و این حوزه، یک بازار بزرگ در اختیار دارد.

 

در این نشست، اهداف و شکل اجرای آیین‌نامه تبیین شد و شرکت‌کنندگانی از وزارت بهداشت، وزارت صمت و سایر دستگاه‌ها دیدگاه‌هایشان را مطرح کردند. در این نشست همچنین در خصوص اعطای گواهی حکمت بنیان به موسسات حائز شرایط که براساس استانداردهای مربوطه مدون ستاد فعالیت می‌کنند بحث و تبادل نظر شد./ تسنیم

ارسال نظر