پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

مخالفت لیبی با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب این کشور

مخالفت لیبی با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب این کشور رئیس کمیسیون دفاعی و امنیت ملی در پارلمان لیبی اعلام کرد مردم کشورش با حضور نیرو‌های آمریکایی در غرب لیبی مخالفند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «طلال المیهوب» رئیس کمیسیون دفاعی و امنیت ملی در پارلمان لیبی تاکید کرد، اقدامات آمریکایی‌ها در غرب لیبی می‌تواند منجر به اختلال در روند سیاسی شود.

وی به خبرنگار روسیا الیوم گفت: مردم لیبی ترجیح می‌دهند، به سمت انتخاباتی حرکت کنند که نیرو‌های مسلح در آن خلل ایجاد کرده‌اند. حمایت آمریکا از گروه‌های مسلحانه در غرب لیبی و تلاشش برای تشکیل نیروی اروپایی - لیبیایی مانع از برقراری ثبات در کشور می‌شود.

وی افزود، اقدامات آمریکا، موجب می‌شود این گروه‌های مسلح در غرب لیبی با هر گونه انتخابات و یا توافق درباره یکسان‌سازی حوزه نظامی مخالفت کنند و همین مساله مانع از توافق میان احزاب لیبی می‌شود.

عملیات نیروی اروپایی به معنای حضور نظامیان غربی در لیبی به بهانه حفاظت از چاه‌های نفت و منافع لیبی، مبارزه با تروریسم و گسترش نفوذ در این منطقه است که زمینه را برای حضور دائم با راهکار‌هایی که احتمالا در آینده اعلام می‌شود، آماده می‌کند.

«عقیله صالح» رئیس پارلمان لیبی قبلا گفته بود تنها راه‌حل در لیبی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی و دادن آزادی انتخاب به مردم لیبی در یک انتخابات آزاد و شفاف است.

صالح بر لزوم تشکیل یک دولت متحد در سراسر کشور جهت برگزاری انتخابات تاکید کرد و گفت وجود چنین دولتی به دودستگی پایان می‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار