ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم اعلام برائت مقتدی صدر از حضور نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ آزادی ۴ هزار اسیر فلسطینی در سه توافق تبادل اسرا لغو دعوت نتانیاهو به نشست غزه پس از هشدار اردوغان ادعای ترامپ پس از ورود به مصر: برای توافق با ایران آماده‌ام ادعای ترامپ علیه ایران در شرم‌الشیخ اسرائیل هیوم: نتانیاهو به دلیل مخالفت کشور‌ها به شرم الشیخ نرفت ترامپ اراضی اشغالی را به مقصد شرم‌الشیخ ترک کرد وقوع انفجار مهیب در قاهره نخست‌وزیر عراق: در صورت مشارکت «نتانیاهو»، از اجلاس شرم الشیخ خارج خواهم شد ماکرون: فرانسه در اجرای تمام مراحل توافق آتش‌بس غزه مشارکت می‌کند پاسخ صریح لاوروف: روسیه تجهیزات نظامی لازم را به ایران می‌دهد!

واکنش ریاکارانه آمریکا به بمباران یک بیمارستان در کی‌یف

سفیر روسیه در واشنگتن تایید کرد که آمریکا واقعیت حمله به بیمارستان کودکان در کی‌یف را می‌داند، اما ریاکارانه از افشای واقعیت خودداری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۸۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در آمریکا تایید کرد که مقامات آمریکایی در مورد این واقعیت که یک موشک پدافند هوایی اوکراینی به بیمارستانی در کی یف اصابت کرده است، سکوت می‌کنند تا از این مسئله برای تحویل سلاح‌های جدید به اوکراین سوء استفاده کنند.

 

براساس گزارش آر تی، آنتونوف در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد ادعای مقامات آمریکایی در مورد حمله روسیه به بیمارستان کودکان در کی یف چیست؟   گفت: مقامات آمریکایی و ناظران محلی، بدون اینکه واقعیت‌ها را درک کنند، از این فاجعه علیه کشور ما استفاده می‌کنند. 

 

او در ادامه افزود: آمریکا ریاکارانه در مورد اینکه کلاهکی که به زیرساخت‌های غیرنظامی اصابت کرد، یک موشک پدافند هوایی اوکراینی بود، سکوت می‌کند. آنچه رخ داد تنها این را نشان می‌دهد که آمریکا باید از تامین سلاح‌های پیروان باندرا (استپان باندرا، رهبر ملی اوکراینی و همکار نازی‌ها در جنگ جهانی دوم) که باعث مرگ غیرنظامیان در روسیه و خود اوکراین می‌شود، دست بردارد.

 

کارشناسان نظامی فاش کردند که حمله به ساختمان بیمارستان اوخمتدت در کی یف، پایتخت اوکراین، با استفاده از موشک ضد هوایی AIM۱۲۰ از سامانه دفاع هوایی NASAMS آمریکا و نروژ انجام شد.کارشناسان توضیح دادند که موشک در ویدئو منتشر شده، بال‌های متمایز موشک Kha-۱۰۱ روسی را ندارد.

 

مهمات نشان داده شده در این ویدئو بسیار شبیه به موشک‌های ضد هوایی هدایت شونده غربی از سیستم‌های دفاع هوایی پاتریوت و NASAMS است. به احتمال زیاد سامانه پدافند موشکی در حین رهگیری هدف خود را از دست داده و به بیمارستان کودکان اصابت کرده است.

 

وزارت دفاع روسیه نیز از سویی دیگر بمباران اهداف غیرنظامی در شهر کی یف را تکذیب و اعلام کرد که این ادعا‌ها در آستانه نشست ناتو در واشنگتن برای درخواست پول و حمایت بیشتر مطرح شده است. این وزارتخانه تاکید کرد که نیرو‌های روسی حملات پیچیده‌ای را با سلاح‌های دقیق دوربرد به سایت‌های صنایع نظامی در اوکراین و فرودگاه‌های نظامی انجام دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار