العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

پایگاه‌ها و شهرک‌های صهیونیستی زیر آتش حزب‌الله لبنان

حزب‌الله لبنان شامگاه (جمعه) از هدف قرار دادن چند پایگاه و چند خانه محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی در شمال اراضی اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 12
کد خبر: ۲۴۹۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛:حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه «المرج» را با سلاح‌های مناسب هدف قرار داده است.

طبق گزارش شبکه المیادین، حزب‌الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که مقر گردان پیاده نظام تیپ ۷۶۹ شرقی در پادگان «رامیم» را با گلوله‌های توپ هدف قرار داده و توپ‌های شلیک شده به صورت دقیق به اهداف مد نظر اصابت کردند.

رزمندگان حزب‌الله همچنین ساختمان مورد استفاده سربازان رژیم صهیونیستی در شهرک «المطله» را با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند.

رسانه‌های صهیونیستی در این باره گزارش دادند که حمله به المطله به چهار خانه آسیب وارد کرده و منجر به آتش‌سوزی در منطقه شده است.

حزب‌الله در ادامه عملیات‌های امروز خود ساختمان مورد استفاده نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک «مسکاو عام» را با سلاح‌های مناسب هدف قرار داد.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین از شهادت «علی حسن نحله» از رزمندگان این جنبش در حمله رژیم صهیونیستی خبر داد.

از زمان آغاز جنگ غزه مرز‌های لبنان و اراضی اشغالی نیز شاهد تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله لبنان بر توقف جنگ غزه به‌عنوان شرط خود برای توقف حملاتش علیه رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.

حملات حزب‌الله لبنان که در حمایت از مقاومت غزه و پاسخ به حملات رژیم اشغالگر به غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام می‌شود، به کابوسی برای شهرک‌نشینان صهیونیست تبدیل شده است که چند ماهی است از ترس، از مناطق شمال اراضی اشغالی فرار کرده‌اند.

به گزارش رسانه‌های عبری ده‌ها شهرک در شمال اراضی اشغالی به دلیل حملات حزب‌الله تخلیه شده و این مناطق شبیه شهر ارواح شده است. ساکنان شهرک‌های شمالی می‌گویند کابینه نتانیاهو آنها را به حال خودشان رها کرده است و فکری برای حل بحران مناطق شمالی نمی‌کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر