ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

رزمایش شرکت برق اسرائیل برای مقابله با حزب‌الله

رزمایش شرکت برق اسرائیل برای مقابله با حزب‌الله شرکت برق رژیم صهیونیستی در هراس از حمله حزب الله و قطعی سراسری برق در اراضی اشغالی، رزمایشی شبیه‌سازی شده برگزار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، وب سایت کانال صهیونیستی مکان اعلام کرد که شرکت برق رژیم صهیونیستی با توجه به آنچه اخیرا درباره اینکه بخش برق رژیم هدفی برای حملات حزب الله در صورت وقوع جنگی گسترده و سطح بالا، خواهد بود، رزمایشی را انجام خواهد داد که سناریوی جنگی بزرگ را شبیه سازی می‌کند.

 

به گزارش المیادین، این سایت صهیونیستی توضیح داد که این رزمایش از فردا (یکشنبه) آغاز می‌شود و به مدت ۵ روز ادامه خواهد داشت و آموزش ایجاد یک سیستم جایگزین برای تامین برق ظرف چند ساعت انجام می‌شود.

 

مکان همچنین اعلام کرد که این نخستین بار است که شرکت برق یک رزمایش پنج روزه را برای مقابله با موارد استثنایی آسیب به زیرساخت‌ها به دلیل وقوع یک جنگ گسترده شبیه سازی می‌کند.

 

 در بیانیه‌ای که شرکت برق اسرائیل منتشر کرده، آمده است که کارکنان آن برای ایجاد یک سیستم جایگزین برای تامین کامل برق ظرف چند ساعت آموزش خواهد دید و کامیون‌هایی که ترانسفورماتور‌های بزرگ الکتریکی را حمل می‌کنند در طول تمرین پنج روزه حضور خواهند داشت.

 

براساس ادعای مکان این امر پس از آن صورت می‌گیرد که دیروز برق شهرک مشرف به مرز با لبنان به دلیل اصابت دو موشک ضدتانک یا دو گلوله از سوی حزب الله، قطع شد. حزب الله نیز طی دو هفته گذشته فاش کرد که دارای بانکی از اهداف حیاتی و استراتژیک است که بر اساس گفته‌های تحلیلگران صهیونیست، این بانک اهداف اگر مورد حمله قرار بگیرند، اسرائیل را به عصر حجر بازمی‌گردانند.

 

حزب الله در میان این اهداف استراتژیک، در جدیدترین کلیپ‌های ویدئویی که منتشر کرد، تاسیسات تولید برق رژیم صهیونیستی را شناسایی و اعلام کرد که در هر جنگی که ممکن است با لبنان شروع شود، این تاسیسات احتمالا مورد حمله قرار خواهند گرفت. بدین ترتیب  تقاضا برای ژنراتور‌های برق در اراضی اشغالی افزایش یافته و قیمت آن افزایش هنگفتی یافت.

 

 شائول گلدشتاین، مدیر کل شرکت برق نوگا در رژیم صهیونیستی در مورد قطعی طولانی مدت برق در صورت گسترش جنگ با حزب الله، در کنفرانسی در موسسه تحقیقات امنیت ملی در ماه گذشته هشدار داد که اگر ۷۲ ساعت برق در اراضی اشغالی قطع شود، زندگی در آنجا غیرممکن خواهد بود.  / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار