بی خطرترین جایگزین شکر و قند برای کنترل فشار خون و قند خون را دریابید-راهبرد معاصر
پزشکیان: روابط دوستانه با ارمنستان در حال توسعه است آمار دقیق شهدای غزه و کرانه باختری از ۷ اکتبر تاکنون همسر سفیر ایران در بیروت: عمل جراحی کوچکی روی چشم همسرم انجام شده خطیب جمعه تهران: اسرائیل توان ایستادگی مقابل محور مقاومت را از دست داده | باید روابط خود را با یکدیگر اصلاح کنیم عیادت پزشکیان از تعدادی از مجروحان حمله تروریستی در لبنان سرپرست سفارت افغانستان به وزارت خارجه احضار شد سامانه ۱۲۹ دارای پوشش سراسری شد | مشاوره رایگان حقوقی بگیرید محمود حکیمی درگذشت ازسرگیری پرداخت مستمری ۱۳ هزار مددجوی بهزیستی تعداد پناهجویان در آلمان به بالاترین میزان از جنگ جهانی دوم رسید موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات ۳ هزار محکوم سهمیه محدوده طرح‌های ترافیکی در مهرماه تغییر نمی‌کند واکسن آبله میمونی برای نوجوانان تایید شد لغو پرواز‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان به تل آویو ۱۸۹ ابتلای تب دنگی در کشور | ۴۴ مورد ابتلای محلی

بی خطرترین جایگزین شکر و قند برای کنترل فشار خون و قند خون را دریابید

افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف سدیم (نمک)، شکر و غذا‌های فرآوری شده را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ام اس ان گزارش داد: استویا Stevia شاید بی خطرترین جایگزین شکر و قند است، چراکه طبیعی و بدون کالری است و به کاهش فشار خون و سطح قند خون کمک می‌کند.

سطح قند خون تأثیر غیر مستقیمی بر فشار خون دارد. اگر شکر بیش از حد لازم مصرف شود، به عنوان چربی اضافی ذخیره می‌شود و باعث چاقی می‌شود. اما استویا سطح قند خون را افزایش نمی‌دهد و جایگزین مناسبی محسوب می‌شود.

شیرین‌برگ یا استویا ربادیانا گیاهی از تیره کاسنیان با نهایت ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده و تاب سرما ندارد. گیاه شیرین‌برگ شیرین‌کننده است و جایگزین بسیاری خوبی برای شکر محسوب می‌شود چرا که کالری‌ای به غذا اضافه نمی‌کند. این گیاه به‌طور معمول برای بهتر کردن طعم دارو و چای استفاده می‌شود.

گیاه شیرین‌برگ بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است و به‌طور وحشی در سرزمین‌های بلند مناطق مرزی بین برزیل و پاراگوئه می‌روید و در آن مناطق به گیاه «برگ عسلی» (honey leaf) معروف است. به دلیل خاصیت شیرین‌کنندگی و درمانی برگ شیرین‌برگ، این گیاه به شدت از نظر اقتصادی و علمی مورد توجه قرار دارد. / اطلاعات آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار