بی خطرترین جایگزین شکر و قند برای کنترل فشار خون و قند خون را دریابید-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

بی خطرترین جایگزین شکر و قند برای کنترل فشار خون و قند خون را دریابید

افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف سدیم (نمک)، شکر و غذا‌های فرآوری شده را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ام اس ان گزارش داد: استویا Stevia شاید بی خطرترین جایگزین شکر و قند است، چراکه طبیعی و بدون کالری است و به کاهش فشار خون و سطح قند خون کمک می‌کند.

سطح قند خون تأثیر غیر مستقیمی بر فشار خون دارد. اگر شکر بیش از حد لازم مصرف شود، به عنوان چربی اضافی ذخیره می‌شود و باعث چاقی می‌شود. اما استویا سطح قند خون را افزایش نمی‌دهد و جایگزین مناسبی محسوب می‌شود.

شیرین‌برگ یا استویا ربادیانا گیاهی از تیره کاسنیان با نهایت ارتفاع یک متر، و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده و تاب سرما ندارد. گیاه شیرین‌برگ شیرین‌کننده است و جایگزین بسیاری خوبی برای شکر محسوب می‌شود چرا که کالری‌ای به غذا اضافه نمی‌کند. این گیاه به‌طور معمول برای بهتر کردن طعم دارو و چای استفاده می‌شود.

گیاه شیرین‌برگ بومی نواحی شمالی آمریکای جنوبی است و به‌طور وحشی در سرزمین‌های بلند مناطق مرزی بین برزیل و پاراگوئه می‌روید و در آن مناطق به گیاه «برگ عسلی» (honey leaf) معروف است. به دلیل خاصیت شیرین‌کنندگی و درمانی برگ شیرین‌برگ، این گیاه به شدت از نظر اقتصادی و علمی مورد توجه قرار دارد. / اطلاعات آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار