رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مجارستان: امنیت پایدار اروپا بدون روسیه ممکن نیست

مجارستان: امنیت پایدار اروپا بدون روسیه ممکن نیست وزیر امور اتحادیه اروپای مجارستان گفت که ایجاد ساختار امنیتی در اروپا بدون روسیه امکان پذیر نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یانوس بوکا، وزیر امور اتحادیه اروپای مجارستان در گفتگو با یورونیوز گفت: اتحادیه اروپا برای ایجاد یک ساختار امنیتی پایدار باید با روسیه تعامل کند.

بوکا گفت: «اگر مایلیم یک ساختار امنیتی پایدار برای دهه‌های آینده بسازیم، به نحوی باید روابط بین اروپا و روسیه برقرار شود.»

وی افزود: «ما نیز مانند همه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا معتقدیم که باید به طور کامل از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین حمایت کنیم. من فکر می‌کنم که این موضوعی غیر قابل تردید است، اما همچنین معتقدم که ساختار امنیتی پایدار در اروپا بدون تعامل با روسیه از طریق کانال‌های دیپلماتیک امکان‌پذیر نیست.»

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان هفته پیش در جریان سفرش به کشور‌های مختلف که خودش آن را «ماموریت صلح» خواند، با مقامات چند کشور درباره اجرای صلح اوکراین دیدار و گفتگو کرد. ملاقات اوربان با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه موجب خشم مقامات غربی شد.

بوکا به یورونیوز گفت که سفر نخست‌وزیر مجارستان با هدف ایجاد تعامل بین طرفین جنگ اوکراین و ارزیابی راه‌های میانجی از طریق نهاد‌های اتحادیه اروپا بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار