جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مجارستان: تحریم‌ روسیه در حال نابود کردن اروپاست

مجارستان: تحریم‌ روسیه در حال نابود کردن اروپاست «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان در یک جلسه ویدئو کنفرانسی با اتحادیه اروپا خواستار بازنگری تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه شد و درباره نابودی اقتصاد اروپا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، به رغم اتفاق نظر کشورهای غرب اروپا درباره اعمال تحریم‌ها علیه روسیه، نخست‌وزیر مجارستان با هشدار درباره نابودی اقتصاد این قاره خواستار بازنگری در این تحریم‌ها شد.

 

دفتر نخست‌وزیری مجارستان خبر داد که ویکتور اوربان نخست‌وزیر این کشور طی نشست ویئو کنفرانسی با سران اتحادیه اروپا که به منظور تدارک نشست آتنی سران برگزار شد، درباره تبعات تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه هشدار داد.

 

به گزارش خبرگزاری روسی تاس، نخست‌وزیر مجارستان از رهبران اتحادیه اروپا و کشورهای عضو خواست که رایزنی‌ها برای بازنگری کردن در تحریم‌ها علیه روسیه را آغاز کنند.

 

این نشست مجازی با شرکت «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا، رئیس‌جمهور بلغارستان و نخست‌وزیران لهستان، بلژیک، فنلاند، مالت و مجارستان برگزار شد تا طرف‌ها درباره نشست دو روزه اتحادیه اروپا رایزنی کنند.

 

قرار است نشست اتحادیه اروپا در بروکسل روزهای نهم و دهم فوریه (20 و 21 بهمن ماه) برگزار شود.

 

دفتر نخست‌وزیر مجارستان درباره سخنان ویدئو کنفرانسی نخست‌وزیر این کشور در این نشست گفت: «ویکتور اوربان مجددا در مورد اوکراین خواستار آتش‌بس فوری، گفت‌و‌گوهای مسالمت‌آمیز و بحث‌های سیاسی اساسی در مورد تحریم‌های بروکسل شد که اقتصاد اروپا را ویران می‌کند».

 

طبق گزارش‌ها، قرار است در نشست آتی و دوره اتحادیه اروپا درباره جنگ اوکراین و وضعیت اقتصادی اروپا بحث و تبادل نظر شود.

 

هشدار اوربان درباره پیامدهای ناشی از تحریم‌های اروپا علیه روسیه بر اقتصاد این قاره در شرایی مطرح شده که او و دیگر مقام‌های این کشور بارها مخالفت خودشان را با اعمال تحریم‌ها علیه روسیه اعلام کرده‌اند.

 

چندی قبل بود که نخست‌وزیر مجارستان به دنبال تشدید فشارهای اتحادیه اروپا به این کشور برای همراهی با تشدید فشارها ضد مسکو اعلام کرد که اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را به همه‌پرسی می‌گذارد.

 

ویکتور اوربان گفت: تصمیم‌گیری درباره تحریم‌ها به‌صورت دموکراتیک نیست بلکه بروکرات‌های بروکسل تصمیم می‌گیرند. شهروندان اروپا هزینه تحریم را می‌پردازند اما کسی از آن‌ها سوال نمی‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار