سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

عربستان و قطر جنایت «المواصی» را محکوم کردند

عربستان و قطر در بیانیه‌های جداگانه جنایات تازه رژیم صهیونیستی در منطقه «المواصی» واقع در «خان یونس» محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه عربستان سعودی و قطر به دنبال جنایت رژیم صهیونیستی در خان یونس و بمباران پناهگاه «المواصی» که منجر به شهادت بیش از ۷۰ نفر و مجروح شدن بیش از ۲۹۰ نفر شده را محکوم کردند.

در بیانیه وزارت امور خارجه عربستان در این باره آمده است: ما ادامه جنایت نسل کشی علیه ملت فلسطین توسط ماشین جنگی صهیونیست‌ها که آخرین مورد آن هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان در خان یونس بود را به شدت محکوم می‌کنیم.

وزارت امور خارجه قطر نیز در بیانیه‌ای تاکید کرد: قطر قتل عام شنیع نیرو‌های اشغالگر علیه آوارگان فلسطینی در المواصی واقع در خان یونس را به شدت محکوم می‌کند.

در این بیانیه آمده است: این حمله یک کشتار سبوعانه و تکمیل حلقه جدیدی از جنایت مستمر اشغالگران ضد ملت فلسطین و ضد بشریت است و تکرار چنین جنایت‌هایی از سوی اشغالگران در بحبوحه جنگ علیه غزه ثابت می‌کند که جامعه جهان بیش از پیش نیازمند تلاش فوری و ضروری برای پایان دادن به این تجاوز در نوار غزه است.

گفتنی است ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی ساعاتی پیش چادر‌های آوارگان فلسطینی را در المواصی شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار داد و جنایت هولناکی را مرتکب شد.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۷۹ فلسطینی در جنایت اشغالگران صهیونیست در منطقه المواصی در خان یونس به شهادت رسیده و ۲۸۹ نفر نیز زخمی شدند.

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که آوارگان فلسطینی که به دنبال سرپناه بودند، مورد حمله قرار گرفتند. طبق این گزارش، حدود نیمی از کشته شدگان «زنان و کودکان» بودند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار