نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

واکنش رهبران کشورهای مختلف به ترور ترامپ

برخی از سران کشورهای دنیا تیراندازی در گردهمایی انتخاباتی دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در ایالت پنسیلوانیا را «خشونت سیاسی» خوانده و آن را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 14
کد خبر: ۲۴۹۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر کی‌یر استارمر نخست وزیر جدید انگلیس یکشنبه اعلام کرد: صحنه‌های گردهمایی ترامپ در پنسیلوانیا ما را شوکه کرد. ما همه اشکال خشونت سیاسی را به قوی‌ترین وجه محکوم کرده و در این لحظات بهترین آرزوهایمان را برای ترامپ و خانواده‌اش می‌فرستیم.

 

فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن نیز اظهار کرد: ما باید قاطعانه در مقابل هر گونه خشونتی که دموکراسی را به چالش می‌کشد، بایستیم.

 

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم گفت: از شنیدن خبر حمله به ترامپ شوکه شدم و شدیدا آن را محکوم می‌کنم. بار دیگر شاهد خشونت اقدامات خشونت‌آمیز و غیرقابل قوبل علیه نمایندگان سیاسی هستیم.

 

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: از تیراندازی به ترامپ ناراحت شدم. خشونت سیاسی هرگز قابل قبول نیست. افکار من با ترامپ، همه آمریکایی‌ها و کسانی است که در تجمع حاضر بودند.

 

خاویر میلی رئیس جمهور آرژانتین «چپ بین‌الملل» را مقصر حمله به ترامپ دانست و در ایکس نوشت: آنها از وحشت شکست در انتخابات به تروریسم متوسل شدند تا دستور کار واپسگرا و اقتدارگرای خود را تحمیل کنند.

 

شیومارا کاسترو د زلایا رئیس جمهور هندوراس گفت: خشونت، خشونت بیشتر تولید می‌کند. متاسفم که چنین اتفاقی در روند انتخابات آمریکا رخ می‌دهد. با ترامپ اعلام همبستگی می‌کنم.

 

ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان نیز در ایکس نوشت: در این ساعات تاریک فکرم با ترامپ است و برایش دعا می‌کنم.

 

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که از «این حمله آشکار به ترامپ شوکه شده است.»

 

ترامپ بامداد یکشنبه در شهر باتلر ایالت پنسیلوانیا در حالی در مورد موضوع مهاجرت سخنرانی می‌کرد، هدف گلوله قرار گرفت.

 

در این حادثه، ترامپ زخمی شد و فرد ضارب و یکی از شرکت‌کنندگان در تجمع کشته شدند. همچنین دو نفر دیگر از حاضران در این گردهمایی نیز زخمی شده‌اند.

 

ترامپ پس از آنکه در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفت، در بیانیه‌ای گفت: یک گلوله به من اصابت کرد که قسمت بالای گوشم را سوراخ کرد.

 

 

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: در آمریکا هیچ جایی برای چنین خشونتی وجود ندارد. ما باید به عنوان یک ملت متحد شده و آن را محکوم کنیم.

 

وی همچنین در تماسی تلفنی با ترامپ گفت‌وگو کرد. این حادثه با واکنش‌های گسترده‌ای در داخل آمریکا مواجه شده است./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار