محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

پزشکیان در گفتگو با اسماعیل هنیه: دولت من موضوع فلسطین را در اولویت قرار خواهد داد

پزشکیان در گفتگو با اسماعیل هنیه: دولت من موضوع فلسطین را در اولویت قرار خواهد داد رئیس‌جمهور منتخب گفت: دولت من موضوع فلسطین را به عنوان موضوع محوری جهان اسلام، در اولویت کاری خود قرار خواهد داد. تلاش خواهیم کرد با همکاری و همراهی سایر کشور‌های اسلامی و همسایه، از همه اهرم‌های سیاسی و دیپلماتیک، پایان جنگ علیه غزه و توقف کشتار مردم بی‌دفاع فلسطین را محقق کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین – حماس در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، ضمن تبریک دوباره به وی بابت کسب اعتماد مردم ایران، انتخابات ریاست جمهوری اخیر را رویدادی برای به رخ کشیدن قدرت ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی توصیف کرد و گفت: باید از پاسخ شما به پیام تبریک اینجانب قدردانی کنم که حامل مواضع اسلام اصیل در قبال ملت فلسطین و مقاومت بود؛ این پیام نشاندهنده سیاست آینده شما در تداوم مواضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به مسئله فلسطین و آزادی قدس و مسجدالاقصی است.

رئیس دفتر سیاسی حماس در تشریح آخرین وضعیت در غزه، با اشاره به سپری شدن بیش از ۹ ماه از عملیات «طوفان‌الاقصی»، این عملیات را یکی از بزرگ‌ترین نبرد‌های ملت فلسطین برای آزادسازی سرزمین خود دانست و افزود: رژیم صهیونیستی و حامیانش بزرگ‌ترین و هولناک‌ترین جنایات و کشتار جمعی را در این ۹ ماه مرتکب شده‌اند.

هنیه همچنین با اشاره به جنایت روز شنبه رژیم صهیونیستی در منطقه خان‌یونس غزه اظهار کرد: صهیونیست‌ها هر بار که چنین جنایاتی مرتکب شده‌اند، اینگونه توجیه می‌کنند که به دنبال به شهادت رساندن فرماندهان اصلی حماس هستند، اما این ادعا‌ها برای گمراه کردن افکار عمومی و کاملا دروغ است. واضح است که نتانیاهو نه تنها به دنبال توافق برای پایان جنگ نیست؛ بلکه به دنبال گسترش جنگ نیز است.

پزشکیان نیز در این مکالمه تلفنی ضمن محکومیت جنایت اخیر رژیم صهیونیستی و تسلیت به فلسطینیان، یادآور شد: ارتکاب چنین جنایاتی، بیانگر عزم رژیم صهیونیستی برای تداوم جنایت و کشتار فلسطینیان بی‌گناه و بی‌دفاع غزه با هدف درهم شکستن روحیه مقاومت فلسطینیان است که البته به فضل الهی موفق نخواهد شد.

رئیس جمهور منتخب با تشکر از تبریکات رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: حمایت جمهوری اسلامی ایران از ملت مظلوم فلسطین را برگرفته از آموزه‌های اسلامی، انسانی و اخلاقی و رهنمود‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی است و دولت بنده موضوع فلسطین را به عنوان موضوع محوری جهان اسلام، در اولویت کاری خود قرار خواهد داد؛ تلاش خواهیم کرد با همکاری و همراهی سایر کشور‌های اسلامی و همسایه، با استفاده از همه اهرم‌های سیاسی و دیپلماتیک، پایان جنگ علیه غزه و توقف کشتار مردم بی‌دفاع فلسطین را محقق کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه در گام بعدی با جدیت پایان اشغال طولانی مدت سرزمین فلسطین را دنبال خواهیم کرد، گفت: معتقدیم آینده غزه باید توسط مردم فلسطین و در چارچوب توافق فلسطینی-فلسطینی تعیین شود؛ بدون در نظر گرفتن این واقعیت، هر گونه طرح و ابتکار دیگری محکوم به شکست خواهد بود. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار