گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

تلاش‌های پشت‌پرده نتانیاهو برای جلب رضایت دوباره ترامپ

تلاش‌های پشت‌پرده نتانیاهو برای جلب رضایت دوباره ترامپ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تلاش است تا بار دیگر رضایت رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را به خود جلب کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، تلاش‌های چند سال اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای ترمیم روابط خود با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد انتخابات این کشور، در پرتو سوءقصد ناکام به او، شاهد پیشرفت‌هایی بوده است.

 

طبق گزارش آکسیوس، متحدان نتانیاهو در تلاش برای ترمیم روابط او با ترامپ، حداقل چهار بار در طول سه سال اخیر با رئیس‌جمهور سابق آمریکا دیدار داشته‌اند.

 

روابط آنها پس از پیام تبریک نتانیاهو به «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا پس از انتخابات جنجالی سال ۲۰۲۰ شکرآب شد.ترامپ، نتانیاهو را به ناسپاسی متهم کرده و انتظار داشته پس از اقداماتی که برای او انجام داده، از تلاش‌ها برای اثبات تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا حمایت کند.

 

متحدان نتانیاهو گفته‌اند ترامپ همچنان از نتانیاهو عصبانی است و ممکن است در صورت پیروزی او در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، روابط آنها به گرمی سابق نباشد.

 

آکسیوس نوشته با این حال، آنها پس از اینکه ترامپ ویدئو نتانیاهو که در آن سوءقصد به او در جریان تجمع روز یکشنبه در پنسیلوانیا را در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» منتشر کرد، دلگرم شدند.

 

یک مشاور سابق ترامپ می‌گوید او درباره تبریک به بایدن و عدم حمایت از ادعا‌های تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ از نتانیاهو ناامید بوده و همچنین نگرانی‌هایی درباره شکست‌هایی دارد که منجر به عملیات «طوفان الاقصی» شد.با این حال، او می‌گوید ترامپ توانایی کار کردن با نتانیاهو در صورتی که هر ۲ نفر در ماه ژانویه در سر کار خود باشند را دارد.

 

یکی از دستیاران نتانیاهو می‌گوید این یک جمله راهبردی بود که او ترامپ را در این ویدئو «رئیس‌جمهور ترامپ» خطاب کرد نه «رئیس‌جمهور سابق ترامپ». دو دستیار نتانیاهو به آکسیوس گفته‌اند آنها خوشبین هستند که روابط آنها ترمیم شود.

 

حتی گفته می‌شود «ایلان ماسک» که با هر ۲ نفر روابط خوبی دارد، می‌تواند به نتانیاهو کمک کند.

 

نتانیاهو هفته آینده قرار است به واشنگتن برود و با بایدن دیدار کند. یک دستیار نتانیاهو می‌گوید هنوز برنامه‌ای برای دیدار او با ترامپ تنظیم نشده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار