وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

پیش بینی قیمت دلار ۳ مرداد ۱۴۰۳

قیمت دلار در چهارمین روز هفته با افزایش نزدیک به هزار تومانی در کریدور پنجم یک پله پیشروی کرد. روند افزایشی این اسکناس در حالی رخ داد که سیاست‌گذار تلاش داشت قیمت را در منطقه پایین کانال هشتم از کریدور پنجم حفظ کند. قیمت دلار در مرکز مبادله ارزی ایران روز سه‌شنبه با رشد ۵۲۱ تومانی در یک روز یک کانال رشد کرد و این سیگنال صعود تقاضا را به معامله‌گران بازار ارز داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  قیمت دلار روز سه‌شنبه با افزایش ۸۰۰ تومانی در کریدور پنجم یک کانال جهش کرد. رشد قیمت این اسکناس آن را در چهارمین روز هفته در نیمه پایینی کانال هشتم از کریدور پنجم نشاند.

 
سه‌شنبه دوم مرداد قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله ارز و طلای ایران ۵۲۱ تومان رشد کرد و این موضوع حکایت از افزایش تقاضای شرکت‌ها برای خرید دلار دارد. معامله‌گران بازار ارز معتقدند این موضوع سیگنال افزایش قیمت به بازار ارز آزاد داد و تقاضا برای خرید دلار را صعودی کرد.

 
باید توجه داشت اکنون اختلاف قیمت دلار رسمی و غیررسمی به حدود ۱۰ هزار تومان رسیده است. در کنار این موضوع بیش از ۴۸۵ قلم کالا از شمول ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی خارج و سیاست حذف ارز ترجیحی نیز به موضوعی جدی در میان دولتمردان تبدیل شده است؛ بنابراین حرکت دولت در عملی کردن دلار تک نرخی را می‌توان موضوعی اساسی در سیاست‌های اقتصادی دولت‌ها در آینده به شمار آورد.

 
کارشناسان اقتصادی در روزهای گذشته تاکید کرده بودند در صورتی که قیمت دلار در هفته ابتدایی مرداد در کانال هفتم از کریدور پنجم تثبیت شود، احتمال برگشت قیمت اسکناس آمریکایی به نیمه کریدور پنجم بالا می‌رود. به نظر می‌رسد هرچند افزایش ارزش دلار در روز سه‌شنبه چندان چشمگیر نبود اما عدم کاهش بیشتر قیمت این اسکناس را نیز تقویت کرد.

تحلیلگران بازارهای مالی مناطق قیمتی هفتم و هشتم از کریدور پنجم را قیمت متعادل دلار در فضای خاکستری کنونی می‌دانند. آنها معتقدند دلار در روزهای باقی‌مانده تا تحلیف رئیس‌جمهور جدید در منطقه ذکر شده نوسان خواهد داشت و سیاست‌گذار با ارزپاشی مانع رشد بیشتر قیمت این اسکناس می‌شود.

 
گفتنی است قیمت درهم روز سه‌شنبه با رشد ۱۲۰ تومانی با رقم ۱۵ هزار و ۸۶۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد ۶۰۰ تومانی به کانال ۵۸ هزار تومانی ورود کرد و روی رقم ۵۸ هزار و ۴۰۰ تومانی ایستاد.

پوند انگلیس با افزایش ۵۰۰ تومانی روی قیمت ۷۵ هزار و ۱۶۰ تومانی معامله شد. قیمت یورو روی رقم ۶۳ هزار و ۳۱۰ تومانی ایستاد و رشد ۵۵۰ تومانی داشت.

شایان ذکر است اسکناس دلار روز سه‌شنبه با رقم ۴۷ هزار و ۵۰۴ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۳ هزار و ۹۸۶ تومانی عرضه شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار