نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با عضویت بن گویر در کابینه جنگ مخالفت کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با عضویت بن گویر در کابینه جنگ مخالفت کرد وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد مخالف هرگونه مذاکره برای ملحق شدن ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم به کابینه جنگ است، زیرا این امر به او اجازه می‌دهد تا برنامه‌های خود را اجرایی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اشاره به ایتامار بن گویر اعلام کرد در کابینه رژیم صهیونیستی فردی وجود دارد که استاد شعله‌ور کردن آتش است و به دنبال این است که منطقه را به آتش بکشد.

براساس گزارش النشره، گالانت همچنین تصریح کرد: من مخالف هرگونه مذاکره برای عضویت ایتامار بن گویر در کابینه جنگ هستم، زیرا این امر به او اجازه می‌دهد تا برنامه‌های خود را اجرایی کند.

پیشتر روزنامه یدیعوت آحارونوت در وبگاه خود «وای‌نت» نوشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند رضایت «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را با ملحق کردنش به کابینه جنگ مورد نظر، جلب کند. کابینه‌ای که نقش مشورتی خواهد داشت و مجاز به تصمیم‌گیری نخواهد بود.

نتانیاهو قبلا در کابینه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی انحلال کابینه جنگ را به دلیل استعفای «بنی گانتس» و «گادی آیزنکوت» ۲ عضو آن اعلام کرده بود.

ائتلاف کابینه نتانیاهو تلاش می‌کند پیش از شروع تعطیلات تابستانی پارلمان رژیم صهیونیستی، بحران با بن گویر را حل کند و او را متقاعد کند که به قانون مربوط به خاخام‌ها رای دهد، اما زمان زیادی برای تکمیل روند تصویب این قانون باقی نمانده است. بن گویر هم برای حمایت از این قانون، خواستار الحاق به کابینه جنگ و شرکت در جلسات این کابینه شده است.

حزب «عوتسما یهودیت» به ریاست بن گویر اعلام کرد مذاکرات میان این حزب و حزب لیکود به ریاست نتانیاهو درباره پیوستن بن گویر به این کابینه جنگ جدید همچنان ادامه دارد، اما هنوز توافقی حاصل نشده است.

این حزب اعلام کرد درخواست بن گویر برای پیوستن به چارچوب مشورتی که در ترسیم سیاست و تعیین اصول استراتژیک جنگ غزه شریک است، همچنان پای بر جاست.

این در حالی است که سازمان صدا و سیمای رژیم صهیونیستی به نقل از یک مقام ائتلاف حاکم گزارش داد: نتانیاهو تشکیل یک کابینه امنیتی را به تعویق انداخت تا بن گویر را در آن بگنجاند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار