نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

فرانسه: ۴ حمله تروریستی پیش از بازی‌های المپیک پاریس خنثی شد

فرانسه: ۴ حمله تروریستی پیش از بازی‌های المپیک پاریس خنثی شد وزیر کشور فرانسه اعلام کرد که سرویس‌های امنیتی این کشور چهار حمله تروریستی که هدف آنها بازی‌های المپیک و شرکت‌کنندگان بود را خنثی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژرالد دارمانین در شبکه خبری «بی‌اف‌ام» در مورد بازداشت یک جوان ۱۸ ساله در منطقه «ژیروند» فرانسه گفت: همچنان روی آن کار می‌کنیم، تاکنون [تحقیقات]فاقد جزئیات بوده است، اما در واقع فکر می‌کنیم که مربوط به توطئه اقدامات خشونت آمیز علیه بازی‌های المپیک است. این مورد چهارم از چنین طرح ریزی‌هایی است.

به گفته وی، وزارت کشور فرانسه تایید کرده است که ۲ حمله تروریستی که پیشتر خنثی شده بود، به طور قطعی علیه بازی‌های المپیک در پاریس بوده است.

طبق این گزارش، ۲ حمله برنامه‌ریزی شده دیگر، هنوز در حال بررسی هستند، به ویژه در مورد مظنون اهل ژیروند که بر اساس اطلاعات «دفتر دادستانی ملی ضد تروریسم» (PNAT)، ممکن است این فرد عضو یک گروه تروریستی باشد.

بازی‌های المپیک تابستانی ۲۶ جولای تا ۱۱ آگوست (۵ تا ۲۱ مرداد) در فرانسه برگزار می‌شود. در آستانه شروع رقابت‌های المپیک پاریس، تامین امنیت مراسم افتتاحیه به چالش مقامات فرانسوی بدل شده است. بازی‌های المپیک همواره هدف حملات تروریستی بوده است که از جمله آن می‌توان به بمب‌گذاری منجر به کشته شدن یک زن و زخمی شدن بیش از یک‌صد نفر در آتلانتا اشاره کرد.

تشدید تحرکات گروه‌های تروریستی و افراطی در اقصی‌نقاط جهان در سال‌های اخیر، نگرانی مقامات فرانسه را افزایش داده است. میلیون‌ها گردشگر و هزاران ورزشکار امسال در پاریس المپیک تابستانی را در کنار هم برگزار خواهند کرد. انتظار می‌رود حدود ۱۵ میلیون گردشگر در المپیک، به فرانسه سرازیر شوند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار