ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

تغییر مکرر محل سکونت به سلامت روان کودکان آسیب می‌زند

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد کودکانی که خانواده‌هایشان دائم در حال جابجایی محل سکونت شان هستند، در معرض خطر بیشتر ابتلا به افسردگی در آینده قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، محققان دریافتند کودکانی که یک بار بین سنین ۱۰ تا ۱۵ سالگی محل زندگی شان جابجا می‌شود، ۴۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی در بزرگسالی هستند، در مقایسه با کودکانی که خانواده آنها جابجایی نداشته‌اند.

 

نتایج نشان می‌دهد کودکانی که در آن سن دو بار یا بیشتر نقل مکان می‌کنند، ۶۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند.

 

محققان خاطرنشان کردند کودکانی که در یک محله فقیرنشین زندگی می‌کنند، ۱۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی در بزرگسالی هستند.

 

نتایج نشان می‌دهد که محیط آرام خانه در دوران کودکی برای محافظت از کودکان در برابر مشکلات سلامت روانی آینده بسیار مهم است.

 

«کلایو سابل»، محقق ارشد و استاد دانشگاه پلیموث در بریتانیا، گفت: «ما می‌دانیم برخی از عوامل منجر به تشخیص یک بیماری روانی در فرد می‌شود. با این حال، این اولین شواهدی است که نشان می‌دهد نقل مکان به یک محله جدید در دوران کودکی یکی از آنهاست.»

 

سابل در ادامه افزود: «در سال‌های شکل‌گیری، کودکان شبکه‌های اجتماعی خود را از طریق مدرسه، گروه‌های ورزشی یا فعالیت‌های دیگر ایجاد می‌کنند. هر بار که آنها باید با چیز جدیدی سازگار شوند، ممکن است دچار اختلال شوند، بنابراین ما به طور بالقوه نیاز داریم راه‌های جدیدی برای کمک به مردم برای غلبه بر آن چالش‌ها پیدا کنیم.»

 

برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۱.۱ میلیون نفر را که بین سال‌های ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۱ در دانمارک متولد شده بودند، ردیابی کردند و تغییر آدرس آنها در دوران جوانی را با اختلالات خلقی یا مشکلات سلامت روان در آینده مقایسه کردند.

 

محققان گفتند که انتظار نتایج مشابهی را در سایر نقاط جهان، به ویژه در میان گروه‌هایی از کودکان خانواده‌های ارتشی دارند./ مهر

ارسال نظر