عارف؛ معاون اول دولت چهاردهم چه سوابقی دارد؟-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

عارف؛ معاون اول دولت چهاردهم چه سوابقی دارد؟

مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم، طی حکمی محمدرضا عارف را به عنوان معاون اول خود منصوب کرد. به همین مناسبت در این گزارش مهمترین مسئولیت‌های عارف در ۳ دهه گذشته را مرور می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس دولت چهاردهم، طی حکمی  محمدرضا عارف  را به عنوان معاون اول خود منصوب کرد. به همین مناسبت در گزارشی به مرور مهمترین مسئولیت‌های سیاسی عارف در 3 دهه گذشته پرداختیم.

 

محمدرضا عارف در27 آذر 1330 در شهر یزد به دنیا آمد. وی  مدرک مهندسی برق خود را از دانشگاه استنفورد آمریکا دریافت کرد و هم‌اکنون نیز یکی از اعضای حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

 

عارف علاوه بر این که در بین سالهای 1373 تا 1376 نیز ریاست دانشگاه تهران را برعهده داشته، به عنوان یکی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف نیز مشغول به فعالیت بوده است.

 

از جمله مهمترین مسئولیت‌های سیاسی عارف می‌توان به  معاون اولی وی در بین سالهای 1380 تا 1384 در دوران ریاست‌جمهوری محمد خاتمی اشاره کرد. عارف همچنین در دولت اول محمد خاتمی از سال 1376 تا 1380 به مدت 4 سال وزیر پست، تلگراف و تلفن بود.

 

از دیگر سوابق سیاسی عارف می‌توان به کاندیداتوری وی در انتخابات یازدهم دوره ریاست‌جمهوری در سال 1392 اشاره کرد. البته در آن دوره وی در نهایت به نفع حسن روحانی از رقابت‌ها کناره‌گیری کرد. پس از آن انتخابات وی برای انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کرد و به عنوان سرلیست فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان در تهران توانست وارد مجلس شود و به مدت 4 سال ریاست فراکسیون امید مجلس را بر عهده داشت. 

 

عارف همچنین در بین سال‌های 92 تا 1400  به عنوان رئیس شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، متولی فعالیت‌های سیاسی جریان اصلاحات در آن برهه زمانی بود. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر