تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت

جزئیات تازه از معرفی دو مسئول ارشد صمت به دادگستری

جزئیات تازه از معرفی دو مسئول ارشد صمت به دادگستری وزیر اقتصاد با اشاره به ماجرای معرفی دو مسئول ارشد وزارت صمت به دادگستری اعلام کرد در جلسه ای با وزیر صمت، این موضوع بررسی و مقرر شد بدون اینکه نیازی به ورود قوه قضاییه باشد، خود وزارت صمت این موضوع را حل و فصل کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به تازگی رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد دو نفر از مقامات ارشد وزارت صمت ( دستیار وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت) را به عنوان متخلف در حوزه ی بخشنامه های تجاری به دادگستری تهران معرفی کرده است.

در همین راستا سید احسان خاندوزی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به بررسی این موضوع به همراه وزیر صمت در جلسه ای مشترک، گفت:  در جلسه ای با وزیر صمت  این موضوع بررسی شد و قرار شد بدون اینکه نیازی به ورود قوه قضاییه باشد، خود وزارت صمت این موضوع را حل و فصل کند.

خاندوزی افزود: بعد از رسانه ای شدن نامه اقای سیاح، وزیر صمت به صراحت اعلام کرد که این موضوع توسط وزرات صمت با فوریت بررسی می شود. بر این اساس مقرر شد این موضوع به صورت فوری از جانب وزیر صمت و بدون نیاز به ورود قوه قضاییه بررسی و رسیدگی شود.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد: ما نیز این موضوع را به دبیر شورای هیئت مقررات زدایی منعکس کرده ایم و هیئت مقررات زدایی این موضوع را از طریق دستگاه قضا پیگیری نمی کند.

سید احسان خاندوزی , وزارت صمت , وزارت امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران ,

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار