عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

ایجاد زیرساخت‌های اجرایی برای مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالای وزارت صمت گفت:تمامی زیرساخت‌های ارئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالای وزارت صمت جرایی طرح‌ها در این وزارتخانه ایجاد و راهکارهای عملیاتی آن تهیه و تدوین شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر در جمع مدیران ارشد این وزارتخانه، ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای تحقق اهداف امسال، گفت: تمامی زیرساخت‌های ارئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالای وزارت صمت جرایی طرح‌ها در این وزارتخانه ایجاد و راهکارهای عملیاتی آن تهیه و تدوین شده است.

محمد مهدی برادران خلخالی تصریح کرد: طرح مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی در راستای تأکیدات ویژه مقام‌معظم‌رهبری و در چارچوب ستاد تشکیل شده در این خصوص در وزارت صمت، پیرو دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت و با همکاری و نظرات کارشناسی اتحادیه‌ها، انجمن‌های تخصصی، تشکل‌ها و تولیدکنندگان، آماده شده است.

وی اضافه کرد: این طرح با عزم جدی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت صنعت، معدن و تجارت در گام نخست با توجه به مقدمات فراهم شده و اقدامات زیرساختی موجود در وزارتخانه با اولویت گروه کالایی حوزه لوازم یدکی خودرو عملیاتی می‌‎شود.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالای وزارت صمت تأکید کرد: اجرای این طرح علاوه بر آثار اقتصادی مبارزه با قاچاق کالا از نظر امنیت خودرویی و قطعات مورد استفاده مردم از اهمیت فراوانی برخوردار است.

برادران ادامه داد: در این اقدام عملیاتی تنها به دنبال برخورد سلبی و تعزیری با واحدهای عرضه کننده نیستیم، بلکه در حال برنامه‌ریزی برای تهیه بسته رسانه‌ای و ایجاد بسترهای فرهنگی برای جلب حمایت عمومی و همکاری مردم در استفاده نکردن از کالاهای قاچاق و تقلبی، هستیم.

وی تصریح کرد: راهکارهای پیشنهادی برای مبارزه با قاچاق قطعات خودرو در قالب تکمیل سامانه جامع تجارت در حوزه قطعات خودرو، نظارت مستمر و نتیجه‌بخش سازمان ملی استاندارد بر محصولات تقلبی و برخورد قاطع دستگاه‌های نظارتی و قضایی با کالای قاچاق و تقلبی ضمن اطلاع رسانی به مردم، پیش بینی شده است.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالای وزارت صمت گفت: همچنین راهکارهایی از جمله فراهم‌سازی امکان رهگیری و استعلام جامع و آنلاین قطعات از طریق سامانه جامع تجارت توسط ذی‌نفعان، فراهم‌سازی امکان خرید آنلاین قطعات خودروی مصوب از فروشندگان مجاز در اپلیکیشن‌های پرکاربرد و دریافت مجوز مشترک فروشگاه‌های اینترنتی از اتحادیه های متبوع و اتحادیه کسب‌وکار مجازی در این طرح، مورد نظر هستند.

برادران ادامه داد: در این طرح به موضوع تعیین مهلت زمانی مشخص برای آن دسته از مجموعه‌هایی که دارای قطعات بدون شناسه کالا هستند و همچنین تعریف سازوکار مشخصی برای آن دسته از قطعات که برای خودروهای خاص بوده و در کشور تولید نمی‌شوند، توجه شده است.

وی با اشاره به ضرورت کوتاه‌سازی فرآیندهای دریافت مجوز تولید و واردات برای کاهش انگیزه قاچاق تولیدکنندگان و واردکنندگان در راستای طرح اجرایی مورد نظر، بیان کرد: پیش‌بینی لازم انجام شده تا تمامی استعلامات اصالت‌سنجی قطعات از سامانه جامع تجارت صورت پذیرد و همچنین تولیدکنندگان مشوق‌هایی را به منظور کاهش استفاده تعمیرکاران از کالاهای قاچاق یا تقلبی را فراهم کنند.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالای وزارت صمت تأکید کرد: فرآیند شناسایی، ضبط و معدوم‌سازی کالاهای قاچاق و تقلبی به‌طور حتم اطلاع مردم خواهد رسید و درصدد هستیم با همکاری دستگاه ها و نهادهای مسئول، سازوکار جرایم را به گونه‌ای طراحی کنیم که قاچاق و تقلب برای ذینفعان هیچگونه سودی نداشته باشد.

کلمات کلیدی: وزارت صمت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار