عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

مخالفت اکثر آمریکایی‌ها با حمایت بیشتر از اوکراین

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد بیشتر آمریکایی‌ها مخالف اقدام کنگره برای صدور مجوز برای ارسال کمک‌های بیشتر به اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، طبق نظرسنجی که توسط شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان انجام شده ۵۵ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند مخالف اقدامات کنگره برای صدور مجوز برای ارسال تسلیحات بیشتر و حمایت‌های مالی بیشتر به اوکراین هستند.

 

به گزارش سی‌ان‌ان، طبق این نظرسنجی ۵۱ درصد از شرکت کنندگان بر این باورند آمریکا به میزان خوبی از اوکراین حمایت کرده در حالی که ۴۸ درصد می‌گویند این حمایت‌ها کافی نبوده است.

 

براساس این نظرسنجی، از هر ۱۰ آمریکایی، ۸ نفر نگران طولانی شدن جنگ اوکراین هستند. ۸۲ درصد دموکرات‌ها، ۷۵ درصد افراد مستقل و ۷۳ درصد جمهوری‌خواهان در این‌باره نگران هستند.

 

تقریباً دو سوم افراد نظرسنجی شده یعنی ۶۴ درصد افراد نگران سرایت جنگ اوکراین به دیگر کشور‌ها هستند و از هر ۱۰ آمریکایی، ۶ نفر یعنی ۵۹ درصد نگران گسترش جنگ به سراسر اروپا هستند.

 

۷۱ درصد جمهوری‌خواهان مخالف حمایت‌های بیشتر آمریکا از اوکراین هستند و ۵۹ درصد آن‌ها معتقدند که واشنگتن به اندازه کافی به اوکراین کمک کرده است.

 

۶۲ درصد دموکرات‌ها خواهان حمایت بیشتر آمریکا از اوکراین شده‌اند و ۶۱ درصد از آن‌ها نیز کمک‌های آمریکا را کافی ندانسته‌اند.

 

۵۶ درصد افراد مستقل معتقدند آمریکا به اندازه کافی از اوکراین حمایت کرده و ۵۵ درصد مخالف حمایت بیشتر واشنگتن از کی‌یف هستند.

 

براساس نظرسنجی «سی‌ان‌ان»، ۴۵ درصد آمریکایی‌ها نحوه مدیریت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در ارتباط با اوکراین و ۴۳ درصد نیز نحوه تنظیم روابط واشنگتن-مسکو توسط وی را تأیید کرده‌اند.

 

تقریباً از هر ۵ جمهوری‌خواه، تنها یک نفر یعنی ۱۹ درصد، تصمیمات بایدن در ارتباط با اوکراین را تأیید می‌کنند.

 

در این نظرسنجی که از ۱ جولای تا ۳۱ این ماه انجام شده، یک هزار و ۲۷۹ نفر شرکت کردند. خطای این نظرسنجی، ۳.۷ درصد پیش‌بینی شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده