نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد

هریس: ترامپ دبه کرد| مناظره نمی‌کنم

نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر در آمریکا امروز اعلام کرد: «دونالد ترامپ» دبه کرد؛ ۱۰ سپتامبر در «فاکس نیوز» مناظره نمی‌کنم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۳۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر سال جاری در آمریکا امروز شنبه از توافق برای برگزاری مناظره با دونالد ترامپ در ۴ سپتامبر خودداری کرد.

این خبر را کارزار کامالا هریس رسانه‌ای کرد.

کارزار کامالا هریس، در بیانیه‌ای چالش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد جمهوریخواهان برای مناظره در شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در ۴ سپتامبر را رد کرد و از وی خواست تا به توافقات قبلی برای مناظره در روز ۱۰ سپتامبر احترام بگذارد.

کارزار کامالا هریس، در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: او (ترامپ) باید بازی را متوقف کند و در مناظره‌ای که قبلاً به آن متعهد شده بود در ۱۰ سپتامبر حاضر شود. معاون رئیس جمهور به هر طریقی در آنجا حضور خواهد داشت تا از فرصت ایجاد شده برای صحبت با مخاطبان استفاده کند.

کارزار هریس اعلام کرد که ترامپ تاریخ ۴ سپتامبر را به دلیل ترس رسانه‌ای کرده است.

ترامپ و هریس مدتی است که نتوانسته اند درباره تاریخ و کانال تلویزیونی مناظره به توافق برسند.

دور دوم مناظره‌ها در ابتدا قرار بود در ۱۰ سپتامبر در شبکه «اِ بی سی نیوز» برگزار شود، اما این موضوع در ابتدا به عنوان دومین رویارویی ترامپ با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برنامه ریزی شده بود که پس از اولین مناظره؛ بایدن از رقابت‌های ریاست جمهوری کناره گیری کرد. ترامپ هم سو استفاده کرد و گفت که توافقات قبلی (۱۰ سپتامبر) دیگر نافذ نیستند و به این بهانه شبکه «اِی بی سی نیوز» را نیز به تبانی با دموکرات‌ها و انتشار اخبار جعلی متهم کرد.

از سوی دیگر، ترامپ پیشتر اعلام کرد که حاضر است چهارم سپتامبر (۱۴ شهریور) در فاکس نیوز (رسانه نزدیک به جمهوریخواهان) در مناظره حضور یابد.

این در حالیست که «ای بی سی نیوز» هم گفته اگر یک نامزد انتخاباتی در روز مناظره نیاید ولی دیگر نامزد حاضر شود، کل زمان مناظره را به او اختصاص خواهد داد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر