سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

بلینکن برای ادامه مذاکرات آتش بس وارد تل آویو شد

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا برای ادامه مذاکرات در مورد آتش بس غزه وارد سرزمین‌های اشغالی شد و پس از آن به مصر می‌رود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه آمریکا امروز یکشنبه اعلام کرد: بلینکن برای دستیابی به یک آتش بس در غزه در جریان سفر به اسرائیل (فلسطین اشغالی) و مصر تلاش خواهد کرد.

این نهمین سفر بلینکن به اراضی اشغالی از زمان طوفان الاقصی محسوب می‌شود.

این وزارتخانه تاکید کرد که بلینکن پس از گفتگو‌ها در اسرائیل برای پیشبرد دستیابی به آتش بس غزه، به مصر سفر خواهد کرد.

یک مقام ارشد وزارت خارجه به رویترز گفت که بلینکن در دهمین سفر خود به منطقه از زمان شروع جنگ در اکتبر گذشته، با مقام‌های ارشد اسرائیلی از جمله نخست وزیر بنیامین نتانیاهو دیدار خواهد کرد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام آمریکایی همراه با بلینکن گزارش داد که وی همچنین روز دوشنبه با یوآو گالانت وزیر جنگ و اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی دیدار می‌کند.

کشور‌های میانجی مذاکرات آتش‌بس در غزه روز جمعه گذشته بعد از پایان این گفتگو‌ها در دوحه قطر بیانیه‌ای مشترک صادر کردند.

در بیانیه مشترک قطر، مصر و آمریکا ادعا شده است: گفتگو‌ها جدی و سازنده بودند و در فضایی مثبت برگزار شدند.

این بیانیه مدعی است: آمریکا با حمایت قطر و مصر طرحی تقدیم هر دو طرف کرد که شکاف‌های میان آنها را کاهش می‌دهد.

طبق بیانیه، طرح پیشنهادی آمریکا در راستای اصول مطروحه توسط جو بایدن در ۳۱ مه ۲۰۲۴ و قطعنامه شماره ۲۷۳۵ شورای امنیت است.

نمایندگان جنبش حماس در این مذاکرات حضور نداشتند. رژیم صهیونیستی علی‌رغم جاری بودن مذاکرات حملات خود در غزه را از بامداد امروز ادامه داده است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار