فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

مانع‌تراشی نتانیاهو بر سر راه توافق برای ادامه جنگ

مانع‌تراشی نتانیاهو بر سر راه توافق برای ادامه جنگ حماس تاکید کرد: پس از شنیدن صحبت‌های میانجی‌ها در رابطه با آنچه در مذاکرات اخیر در دوحه گذشت، مطمئن شدیم که نتانیاهو همچنان در حال مانع‌تراشی بر سر راه توافق است و شروط و خواسته‌های جدیدی را مطرح می‌کند تا تلاش‌های میانجی‌ها را به شکست بکشاند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که در راستای پافشاری بر جلوگیری از ریخته شدن خون ملت و پایان دادن به جنگ نسل‌کشی، پاکسازی نژادی و جنایات وحشیانه دولت و ارتش اشغالگر صهونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه، با مسئولیت‌پذیری کامل با تلاش‌های برادران میانجی مصری و قطری و تمامی طرح‌های پیشنهادی برای رسیدن به توافق آتش‌بس و توقف جنگ علیه ملت فلسطین و مبادله اسرا تعامل داشته است.

این جنبش در بیانیه‌ای عنوان کرد که در تاریخ ۲۰۲۴/۵/۶ موافقت خود را با طرح پیشنهادی میانجی‌ها اعلام کرد و از طرح اعلام شده توسط بایدن رئیس جمهور آمریکا و قطعنامه شورای امنیت استقبال کرد و با طرح پیشنهادی اخیر واسطه‌ها نیز تعاملی مثبت داشت و در تاریخ ۲۰۲۴/۷/۲ موافقت خود را با آن اعلام کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در پی صدور بیانیه سه جانبه (آمریکا، مصر و قطر)، حماس از میانجی‌ها درخواست کرد طرحی را برای اجرای آنچه به این جنبش عرضه کرده بودند و این جنبش با آن موافقت کرده بود، ارائه دهند تا مذاکرات به دلیل تعلل نتانیاهو و شرط‌گذاری‌های بیشتر او و مانع‌تراشی بر سر راه رسیدن به توافق به منظور تحقق استراتژی او مبنی بر خرید وقت بیشتر و طولانی کردن جنگ، در یک دور باطل ادامه پیدا نکند.

حماس تاکید کرد: پس از شنیدن صحبت‌های میانجی‌ها در رابطه با آنچه در مذاکرات اخیر در دوحه گذشت، بار دیگر مطمئن شدیم که نتانیاهو همچنان در حال مانع‌تراشی بر سر راه توافق است و شروط و خواسته‌های جدیدی را مطرح می‌کند تا تلاش‌های میانجی‌ها را به شکست بکشاند و جنگ را ادامه دهد.

در این بیانیه آمده است: طرح پیشنهادی جدید پاسخگوی خواسته‌ها و شروط نتانیاهو به ویژه مخالفت او با توقف کامل جنگ و خروج نیرو‌های اسرائیلی از نوار غزه و اصرار او بر ادامه اشغال تقاطع نتساریم، گذرگاه رفح و محور فیلادلفیا است کما اینکه او شروط جدیدی را در رابطه با پرونده مبادله اسرا وضع کرده و از برخی بند‌های دیگر عقب نشسته که این مسائل مانع رسیدن به توافق مبادله اسرا خواهد شد.

جنبش حماس تاکید کرد که ما نتانیاهو را مسئول کامل شکست تلاش‌های میانجی‌ها و ممانعت از رسیدن به توافق و مسئول جان اسرای اسرائیلی می‌دانیم که همانند ملت فلسطین در نوار غزه به سبب ادامه حملات و بمباران‌های دشمن با هدف نابودی کامل زندگی در این باریکه، در معرض خطر هستند.

در پایان این بیانیه آمده است: ما در جنبش حماس ضمن تاکید بر پایبندی به طرح اعلام شده توسط بایدن و قطعنامه شورای امنیت که در دوم جولای موافقت خود را با آن اعلام کردیم، از میانجی‌ها می‌خواهیم به مسئولیت‌های خود عمل کرده و رژیم اشغالگر را برای اجرای آنچه بر سر آن توافق شده، تحت فشار قرار دهند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار