سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

رویترز: حماس با فهرست ارائه شده اسرا از سوی اسرائیل موافقت کرد

خبرگزاری انگلیسی مدعی شد که مقاومت فلسطین فهرستی متشکل از ۳۴ اسیر اسرائیلی ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی را برای پیشرفت در مذاکرات تصویب کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری مدعی به تصویب رسیدن فهرستی متشکل از ۳۴ اسیر صهیونیست ارائه شده از سوی رژیم اشغالگر برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه را به تصویب رسانده است.

خبرگزاری انگلیسی «رویترز» نیز گزارش کرد: «حماس ضمن به تصویب رساندن فهرست ارائه شده از سوی اسرائیل که متشکل از اسم ۳۴ اسیر است، اعلام کرده که هر توافقی به موافقت با خروج اسرائیل و آتش‌بس دائم بستگی دارد.»

خبرگزاری انگلیسی همچنین به نقل از جنبش مقاومت فلسطین نوشت: «به باور حماس، از سوی اسرائیل هیچ پیشرفتی برای رسیدن به سوی توافق آتش‌بس مشاهده نشده است.»

پیشتر گزارش شد که «دیوید بارنیا»، رئیس سرویس جاسوسی موساد فردا برای حضور در مذاکرات تبادل اسرا با حماس به قطر سفر خواهد کرد.

همزمان با گزارش رویترز درباره موافقت حماس با فهرست ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی، نشریه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز گزارش کرد که «ممکن است اسرائیل قبل از تحویل لیست اسرای زنده با آتش‌بس در غزه موافقت کند.»

طبق این گزارش، ممکن است اسرائیل از فهرست اسرای زنده برای دستیابی به پیشرفت فوری صرف نظر کند.

در این رابطه یک منبع فلسطینی آگاه از روند مذاکرات غزه در گفت‌و‌گو با وبگاه «العربی الجدید» افشا کرد: امروز یکشنبه روزی سرنوشت‌ساز در روند مذاکرات غیرمستقیم با واسطه میانجی‌ها میان جنبش حماس و کابینه رژیم اشغالگر اسرائیلی است.

این منبع که ترجیح داد نامش فاش نشود، اظهار کرد: میانجی‌ها موفق شدند شکاف‌ها میان ۲ طرف را با راه‌حل‌های میانه پر کنند.

جنبش حماس جمعه با انتشار بیانیه‌ای ازسرگیری مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی در دوحه، پایتخت قطر اعلام کرد.

حماس در بیانیه خود تاکید کرد که در این دوره تمرکز بر برقراری آتش‌بس کامل، عقب‌نشینی نیرو‌های اشغالگر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه، جزئیات نحوه اجرا و بازگشت آوارگان به خانه‌هایشان خواهد بود.

این جنبش در ادامه نیز بر جدیت، رویکرد مثبت و تلاش خود برای رسیدن به توافقی در اولین فرصت جهت محقق کردن خواسته‌های ملت فلسطین و در راس آنها توقف جنگ و حمایت از آنها در سایت نسل‌کشی و پاکسازی نژادی که رژیم اشغالگر مرتکب می‌شود، تاکید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار