اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

انفجار دهانه یکی از تونل‌های مقاومت در دیرالبلح به روی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی

انفجار دهانه یکی از تونل‌های مقاومت در دیرالبلح به روی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین) از انفجار دهانه یکی از تونل‌های مقاومت در دیرالبلح به روی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و واردآوردن تلفات سنگین به این نظامیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که در دیرالبلح تلفات سنگینی را به نظامیان صهیونیست وارد کرده است.

گردان‌های قسام تاکید کرد که مبارزان این گردان‌ها در منطقه «الجعفراوی» واقع در شرق شهر «دیرالبلح» در مرکز نوار غزه به شدت با نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی درگیر شده‌اند و شماری از آنان را به هلاکت رسانده و شمار دیگری را نیز زخمی کرده‌اند.

قسام تصریح کرد که بالگرد‌های ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه نظامیان صهیونیست از این منطقه وارد عمل شده‌اند.

علاوه بر این گردان‌های قسام اعلام کرد که مبارزان مقاومت گروهی از نظامیان صهیونیستِ عضو یگان مهندسی ارتش رژیم صهیونیستی را به داخل یکی از تونل‌های بمب‌گذاری‌شده مقاومت در منطقه مواضع نظامی واقع در شرق شهر «دیرالبلح» کشانده و به محض رسیدن این نظامیان دهانه تونل را منفجر کرده‌اند.

در پی انفجار دهانه این تونل، شماری از این نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده وشمار دیگری از آنان نیز زخمی شدند.

شدت تلفات وارده به نظامیان صهیونیست در روز جاری به حدی بوده که یکی از رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز را برای صهیونیست‌ها روزی مهلک توصیف کرد.

رسانه صهیونیستی «حدشوت بزمان» نیز اعلام کرد که یک نظامی زخمیِ بدحال و شمار دیگری از نظامیان صهیونیستِ زخمی‌شده در نبرد‌های جاری در مرکز و جنوب نوار غزه به بیمارستان‌های واقع در سرزمین‌های اشغالی منتقل شده‌اند.

برخی رسانه‌ها نیز از هلاکت یکی از نظامیان صهیونیست در نبرد‌های جاری در نوار غزه خبر دادند./ مهر

کلمات کلیدی: قسام مقاومت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار