ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

روز ۳۲۷ طوفان الاقصی/ موج حملات جنگنده‌های صهیونیست ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشت

روز ۳۲۷ طوفان الاقصی/ موج حملات جنگنده‌های صهیونیست ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشت برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و حمله گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 28
کد خبر: ۲۵۵۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تداوم حملات زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه اوضاع کرانه باختری به شدت ملتهب بوده و ساکنان این منطقه شاهد گسترده‌ترین حملات نظامیان صهیونیست طی ۲۲ سال گذشته بودند.

 

حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علیه منطقه مسکونی قیزان نجاز واقع در جنوب خان یونس در جنوب نوار غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

 

بمباران منازل فلسطینی‌ها در شرق و جنوب شهر خان یونس دست کم هشت شهید برجای گذاشت. همچنین پیکرهای دست کم چهار فلسطینی از زیر آوار خانه‌های ویران شده در مرکز اردوگاه جبالیا بیرون کشیده شده‌اند.

 

نظامیان صهیونیست ساعتی قبل مجدداً اردوگاه جبالیا و خانه‌های مسکونی در منطقه العلمی در شمال نوار غزه را بمباران کردند.

 

بمباران خانه‌های فلسطینی‌ها در منطقه الفخاری در شرق خان یونس نیز دست کم ۲ شهید برجای گذاشت. رسانه‌های فلسطینی از حملات سنگین و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه منطقه المحطه در خان یونس خبر دادند.

 

توپخانه رژیم صهیونیستی نیز مناطق جنوب شرقی شهر غزه را زیر آتش گرفت.

 

گسترده‌ترین حمله صهیونیست‌ها علیه کرانه باختری طی ۲۲ سال گذشته

از سوی دیگر نظامیان صهیونیست طی ساعات گذشته یک حمله گسترده علیه مناطق مختلف کرانه باختری ترتیب دادند.

 

به گزارش شبکه المیادین، رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی یک عملیات گسترده در شمال کرانه باختری و غور اردن آغاز کرده و بیمارستان‌های این مناطق را تحت محاصره خود درآورده است.

 

این رسانه‌ها اضافه کردند که حملات نظامیان صهیونیست در سه اردوگاه جنین، نور الشمس و الفارعه در کرانه باختری متمرکز شده است.

 

رسانه‌های عبری زبان به نقل از منابع آگاه در ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کردند که این حملات علیه کرانه باختری گسترده‌ترین حملات طی ۲۲ سال گذشته به شمار می‌رود.

 

منابع مذکور اضافه کردند که برای انجام حملات علیه کرانه باختری از هزار نظامی صهیونیست استفاده شده و پیش بینی می‌شود تا چند روز به طول انجامد.

 

نظامیان صهیونیست همچنین مانع فعالیت و کمک رسانی نیروهای هلال احمر فلسطین در مناطق مختلف کرانه باختری شدند.

 

علاوه بر این، شهرک نشینان صهیونیست نیز به منازل فلسطینی‌ها در خربه الفارسیه در غور شمالی حمله ور شدند. نظامیان صهیونیست ورودی‌های منطقه عاروره در شمال غرب رام الله را به صورت کامل بستند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار