بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

پله چه آسیبی به زانو وارد می‌کند؟

متخصص روماتولوژی گفت: وقتی پله غیر استاندارد بوده و ارتفاع آن زیاد باشد، ۱۰ برابر فشار را هنگام بالا رفتن از پله بیشتر می‌کند و وقتی به سرعت پایین می‌آییم، به غضروف پا ضربه می‌زنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرحمان رستمیان متخصص روماتولوژی درباره «مضرات بالا رفتن و پایین آمدن از پله»، اظهار داشت: ورزش‌ها در پوکی استخوان دو مکانیسم دارند. اولین مکانیسم این است که وقتی استخوان تحت فشار قرار می‌گیرد، سلولی استخوان سازی می‌کند.

 

وی با بیان اینکه وقتی می‌ایستیم استخوانها تحت فشار هستند، ادامه داد: در مقابل، شنا کردن به استخوان فشار نمیآورد تا استخوان سازی کند، بلکه عضلات را قوی کرده و قدرت فرد افزایش پیدا می‌کند؛ ضمن اینکه پایین رفتن از پله‌ها در پوکی استخوان اثری ندارد.

 

این متخصص روماتولوژی خاطرنشان کرد:اگر فشار بر مفصل کمتر وارد شود، کمتر دچار آرتروز می‌شویم؛ آرتروز علامتی می‌دهد که آن درد است. ما برای مبتلایان به آرتروز در مراحل اولیه مسکن زیادی تجویز نمی‌کنیم.

 

رستمیان یادآور شد: وقتی پله غیر استاندارد بوده و ارتفاع آن زیاد باشد، ۱۰ برابر فشار را هنگام بالا رفتن از پله بیشتر می‌کند و وقتی به سرعت پایین می‌آییم به غضروف پا ضربه می‌زنیم و می‌تواند باعث آسیب زانو شود.

 

وی تأکید کرد: ایجاد آرتروز بستگی به استاندارد بودن و نحوه بالا رفتن از پله‌ها دارد اما بالا و پایین رفتن از پله‌ها به پوکی استخوان مربوط نمی‌شود.

 

این متخصص روماتولوژی تصریح کرد: در آرتروز به غضروفها آسیب می‌رسد و ایجاد درد می‌کند. درد یکی از مکانیسم‌های دفاعی بدن است که نباید آن را زیاد سرکوب کرد؛ مگر اینکه در مراحل خیلی شدید باشد.

 

رستمیان اضافه کرد: در مراحل اولیه، بهترین درمان آرتروز این است که عضلات اطراف مفصل تقویت شوند و دوم اینکه اگر کسی اضافه وزن زیادی دارد، آن را کم کرده تا به مفاصل فشار وارد نشود.

 

وی ابراز داشت: بسیاری از داروهای غضروف ‌ساز به بازار آمده که در مصرف آن اختلاف نظروجود دارد و هنوز شواهد قطعی اثر بخشی آنها وجود ندارد؛ اما ممکن است آرتروز به جایی برسد که استخوان‌ها به یکدیگر بچسبند و هنگام راه رفتن درد شدیدی داشته باشند؛ در این زمان عمل جراحی لگن، زانو و شانه نتیجه خوبی دارد اما در مراحل اول، بیشتر مراقبت، آموزش و تقویت عضله مورد تاکید است.

 

این متخصص روماتولوژی اضافه کرد: مصرف مُسکن باید در حد نیاز باشد و ما به بیماران می‌گوییم ُمسکن را در شب استفاده کنند؛ البته ابتدا به بیماران پماد، سپس قرص و در نهایت مسکن می‌دهیم.

 

منبع: خبر فوری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار