وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

نتانیاهو خواهان منع فعالیت المیادین در کرانه باختری شد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مجددا بر لزوم ممنوعیت فعالیت‌های المیادین در کرانه باختری تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه کابینه مجددا بر بستن شبکه المیادین در کرانه باختری تاکید کرد و گفت: چرا دستورات علیه المیادین در کرانه باختری اجرا نمی‌شود؟

«شلومو کرعی» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی در پاسخ به وی گفت: این مسئله جزو اختیارات یوآو گالانت، وزیر جنگ است.

وی افزود که با گالانت بار‌ها درباره شبکه المیادین صحبت کرده است، اما به نظر می‌رسد که گالانت قصد انجام کاری در خصوص این پرونده را ندارد.

همچنین معاون نتانیاهو نیز گفت: بستن المیادین در کرانه باختری بر اساس قانون ممکن نیست چرا که جزو منطقه‌ای نیست که در حیطه اختیارات فرمانده منطقه مرکزی ارتش اسرائیل باشد.

نتانیاهو در پایان جلسه کابینه خواهان جواب‌هایی در نشست آینده درباره عدم اتخاذ اقدامات از سوی وزیر جنگ درباره بستن المیادین در کرانه باختری شد و تاکید کرد: المیادین باید در این منطقه بسته شود.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز پیشتر گزارشی تهیه کرده و در آن نسبت به فعالیت رسانه‌ای این شبکه در کرانه باختری ابراز نگرانی کرده بود.

این شبکه ضمن ابراز ناخرسندی از مصاحبه این شبکه با «شهید ابو شجاع» فرمانده گردان طولکرم قبل از شهادتش، خواهان ممنوعیت فعالیت المیادین در کرانه باختری شده بود.

کابینه رژیم صهیونیستی اوت گذشته دستور ممنوع الفعالیت کردن المیادین در فلسطین اشغالی را که نوامبر ۲۰۲۳ صادر شده بود، تمدید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار