قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

در سفر زهرا بهروزآذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به چین چه گذشت؟ + عکس

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نخستین روز سفر به چین از مرکز فعالیت زنان و کودکان شهر چینگدائو بازدید و بر تبادل تجربیات بین ایران و چین در این حوزه اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ زهرا بهروزآذر روز سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ در نخستین روز سفر به چینگدائو چین که با هدف شرکت در اجلاس مجمع زنان سازمان همکاری شانگهای انجام شده، از مرکز زنان و کودکان شهر چینگدائو دیدن کرد و در جریان فعالیت آن مرکز قرار گرفت.

وی با اشاره به توانمندی‌ها و اقدامات مشابه انجام شده در جمهوری اسلامی ایران در عرصه آموزش به کودکان و خانواده‌ها، برای تبادل تجربیات بین دو کشور در این حوزه اعلام آمادگی کرد.

بر اساس این گزارش، مرکز فعالیت زنان و کودکان چینگدائو متشکل از ۱۲ واحد ارتقاء مهارت است و به کودکان و خانواده‌ها نحوه عملکرد صحیح را در مواجهه با حوادث و سوانح و بحران‌ها آموزش می‌دهد و زنان با روش‌های کارگاهی و عملیاتی ساده و شبیه‌سازی شده، آموزش کمک‌های اولیه، اطفای حریق، آشنایی با علائم راهنمایی و رانندگی و... را حین بازی و فراغت دریافت می‌کنند.

این مرکز ذیل ایده «خانواده خوشبخت» قرار دارد و در راستای تحقق به این ایده از سوی از سوی فدارسیون زنان چین ایجاد شده است.

آموزش صنایع دستی، خوشنویسی، ساز‌های سنتی چین، پخت غذا‌های ساده و نظایر آن، مهارت‌هایی هستند که کودکان به تنهایی یا در کنار مادر آموزش می‌بینند و همزمان مادر نیز از آموزش‌های مورد علاقه خود بهره‌مند می‌شود.

رسیدن به خانواده‌ای دوستدار محیط زیست، اهل ورزش و امن، از مولفه‌های «خانواده خوشبخت» در این مرکز معرفی شدند.

بر اساس این گزارش، اجلاس مجمع زنان شانگهای با موضوع «توانمندسازی دیجیتال و مشارکت اقتصادی زنان» از ۲۰ تا ۲۲ شهریور سال ۱۴۳۰ به میزبانی جمهوری خلق چین در شهر چینگدائو برگزار می‌شود. / ایرنا

در سفر زهرا بهروزآذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به چین چه گذشت؟ + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر