بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

 شهادت یکی از فرماندهان سرایا القدس

 شهادت یکی از فرماندهان سرایا القدس سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی با صدور بیانیه‌ای شهادت یکی از فرماندهان گردان طوباس را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 16
کد خبر: ۲۵۷۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در این بیانیه شهادت «سیف مثقال ابو دواس» یکی از فرماندهان گردان طوباس- کرانه باختری را تسلیت گفت که در جریان حمله رژیم صهیونیستی به خودروی او حین انجام وظیفه‌اش در شهر طوباس به شهادت رسید.

براساس گزارش النشره، در این بیانیه همچنین آمده است نیرو‌های مقاومت در راه جهاد و مقاومت تا زمان آزادسازی فلسطین و بازگشت ثابت‌قدم خواهند ماند.

دواس در پنجم ماه جاری میلادی در نتیجه هدف قرار گرفتن خودرویش در طوباس توسط رژیم صهیونیستی زخمی شده بود.

استان طوباس همزمان با تجاوزات رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری از ۲۸ اوت در معرض یورش‌های متعدد قرار دارد که در نتیجه آن ۱۷ تن شهید شده‌اند.

از ۲۸ اوت تاکنون، ارتش رژیم صهیونیستی به طور مکرر به استان‌های مختلف کرانه باختری حمله و عقب‌نشینی کرده و طی آن اقدام به کشتار و بازداشت فلسطینی‌ها کرده است.

طبق آخرین آمار اعلامی توسط وزارت بهداشت فلسطین بدون احتساب شهدای جدید، این حملات نظامی ۳۹ شهید از جمله هشت کودک و ۱۵۰ زخمی بر جای گذاشته است. همچنین بر اساس اظهارات مقامات محلی در کرانه باختری، خسارت قابل توجهی به زیرساخت‌ها و منازل وارد شده است.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرده است که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۶۹۱ فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله صهیونیست‌ها به شهادت رسیده و ۵۷۰۰ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

از زمان آغاز عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه)، مناطق مختلف کرانه باختری هم شاهد عملیات‌های ضد صهیونیستی و همچنین تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها بوده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار