پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

فرمانده سپاه کربلا: انفجار در ساخت فیلم جنگل کنترل شده بود| اقدامی مغایر با پروتکل محیط زیست صورت نگرفته است

فرمانده سپاه کربلا: انفجار در ساخت فیلم جنگل کنترل شده بود| اقدامی مغایر با پروتکل محیط زیست صورت نگرفته است فرمانده سپاه کربلا گفت: در ساخت فیلم جنگل، لاستیک آتش زده شد تا درختی آتش نگیرد؛ اقدامی مغایر با پروتکل محیط زیست صورت نگرفته است، همچنین انفجار نیز کنترل شده بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده سپاه کربلا گفت: در ساخت فیلم جنگل، لاستیک آتش زده شد تا درختی آتش نگیرد؛ اقدامی مغایر با پروتکل محیط زیست صورت نگرفته است، همچنین انفجار نیز کنترل شده بود.

سردار سیاوش مسلمی دوشنبه، ۲ مهر در نشست خبری دومین کنگره ملی ۱۴۵۰۰شهید سرافراز استان مازندران و هفته بزرگداشت دفاع مقدس که ساختمان ستاد مرکزی کنگره شهدای مازندران برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون از برگزاری کنگره شهدای مازندران استقبال خوبی انجام شد و ۵۰۰ خانه محروم ساخته و یا بازسازی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: عناوین برنامه‌ها شامل، به «هفت تپه» بر می‌گردیم، اجلاسیه مدال عشق پهلوانان کشتی در مجموعه شهید سلیمانی، اجلاسیه دانشجویان و فرهیختگان، دانش آموزان و فرهنگیان تحت عنوان «همکلاسی آسمانی»، در سالن شهید سلیمانی برگزار می‌شود.

سردار مسلمی از برپایی نمایشگاه هوا فضا و دفاع مقدس خبر داد و افزود: در حال نوشتن فیلمنامه شهید تورانی هستیم که این سریال ساخته شود.

وی با بیان اینکه امسال ۸ استان در حال برگزاری کنگره شهدا هستند که برخی در تابستان، پاییز و زمستان برگزار می‌کنند، تصریح کرد: مازندران تنها استانی که توانست نمایشگاه کتاب دفاع مقدس را برگزار کند.

وی از برگزاری نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس در قائمشهر خبر داد و افزود: این نمایشگاه از ۸ تا ۱۳مهر با حضور ۱۲۰ناشر ملی و پنج ناشر بین‌المللی برگزار خواهد شد و همچنین ۲ نمایشگاه عفاف و حجاب و لوازم التحریر نیز با ۶۰ غرفه از البسه‌های ایرانی و اسلامی و نوشت افزار نیز دایر می‌شود.

سردار سیاوش مسلمی در رابطه با خبر منعکس شده آتش سوزی جنگل برای ساخت فیلم گفت: تمام مکاتبات قانونی با مسوولین محلی انجام شد و تمام امکانات ایمنی انجام شده و هیچ آتش سوزی از درختان انجام نشده است.

وی گفت: در ساخت فیلم، لاستیک آتش زده شد تا درختی آتش نگیرد؛ اقدامی مغایر با پروتکل محیط زیست صورت نگرفته است، همچنین انفجار نیز کنترل شده بود.

فرمانده سپاه کربلا گفت: این فیلم در حوزه جنگل‌های مازندران در حال ساخت است و کار فیلم‌برداری ۱۵ مهر به پایان می‌رسد.

سردار مسلمی افزود: بازدید میدانی توسط محیط زیست مازندران انجام شد و هیچ آسیبی به محیط زیست و درختان مشهود نبود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha