وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود

حمله موشکی سنگین حزب الله لبنان به صفد

منابع رسانه‌ای از شلیک چندین موشک دیگر از سمت لبنان به سوی سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، موج جدیدی از حملات موشکی مقاومت از سمت لبنان به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

رسانه صهیونیستی هاآرتص اذعان کرد: امروز ۲۲۰ موشک از لبنان به سمت اسرائیل شلیک شده است که این بزرگترین حمله موشکی از ابتدای جنگ است.

رسانه صهیونیستی یسرائیل هیوم اعلام کرد که حدود ۳۰۰ موشک ازشب گذشته به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

در این موج، موشک‌های مقاومت از سمت لبنان به سوی «الجلیل غربی» و «اصبع الجلیل» در سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است.

همچنین خبرنگار المیادین در جنوب لبنان گزارش داد که چندین موشک میان‌برد از سمت لبنان به سوی هدفی نظامی در اطراف «صفد» اشغالی شلیک شده است. گنبد آهنین در مهار موشک‌های حزب الله ناتوان است.

شهرک نشینان صهیونیست با اشاره به حمله موشکی به صفد و عدم رهگیری آن اعلام کردند: گنبد آهنین از کار افتاده است.

رادیو رژیم صهیونیستی اذعان کرد که در این موج از حملات موشکی مقاومت از سمت لبنان ۴۰ موشک به سوی منطقه اشغالی «صفد» شلیک شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز به اصابت موشک‌های مقاومت به برخی مناطق واقع در سرزمین‌های اشغالی اذعان کردند. بر اساس اعلام این رسانه‌ها چندین موشکِ شلیک‌شده از سمت لبنان به «شلومی» در الجلیل غربی و «بیریا» در اطراف «صفد» برخورد کرده‌اند.

همچنین این رسانه‌ها از به صدادرآمدن مجدد آژیر هشدار در مناطق اشغالی «صفد»، «کریات شمونه» و «مرگلیوت» خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که در روز جاری ۲۲۰ موشک از سمت لبنان به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار