ضرب الاجل مجلس برای افزایش حقوق سربازان-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

ضرب الاجل مجلس برای افزایش حقوق سربازان

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از نامه هیئت رئیسه پارلمان به سازمان برنامه و بودجه درباره حقوق سربازان وظیفه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۴۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه ذوالقدر سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ، از نامه 16 تن از نمایندگان به هیئت رئیسه مجلس درباره اعلام ماده 234 آیین‌نامه داخلی پارلمان، به دلیل استنکاف سازمان برنامه و بودجه از اجرای قانون درباره حقوق سربازان وظیفه در لایحه بودجه سالانه خبر داد.
 
 
وی افزود: در ماده 38 قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی، حقوق سربازان وظیفه باید حداقل 60 و حداکثر 90 درصد، حداقل حقوق کارکنان نیرو‌های مسلح باشد که سازمان برنامه  و بودجه با نقض قانون از اجرای آن سر باز زده است.
 
 
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: هیئت رئیسه مجلس نیز طی نامه‌ای به سازمان برنامه و بودجه در در ضرب‌الاجل 10 روزه از مسئولان این سازمان خواسته موضوع را بررسی و علت عدم اجرای قانون را در گزارشی به مجلس ارائه دهند.
 
 
طبق ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس، هرگاه حداقل 10 نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور و یا وزیر و یا مسئولین دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد. کمیسیون مربوطه نیز حداکثر ظرف مدت ده‌روز موضوع را رسیدگی و درصورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.
 
 
به موجب تبصره این ماده چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه‌قضائیه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی کند.
 
منبع: تسنیم
 
ارسال نظر