ضرب الاجل مجلس برای افزایش حقوق سربازان-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

ضرب الاجل مجلس برای افزایش حقوق سربازان

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از نامه هیئت رئیسه پارلمان به سازمان برنامه و بودجه درباره حقوق سربازان وظیفه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۴۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه ذوالقدر سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ، از نامه 16 تن از نمایندگان به هیئت رئیسه مجلس درباره اعلام ماده 234 آیین‌نامه داخلی پارلمان، به دلیل استنکاف سازمان برنامه و بودجه از اجرای قانون درباره حقوق سربازان وظیفه در لایحه بودجه سالانه خبر داد.
 
 
وی افزود: در ماده 38 قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی، حقوق سربازان وظیفه باید حداقل 60 و حداکثر 90 درصد، حداقل حقوق کارکنان نیرو‌های مسلح باشد که سازمان برنامه  و بودجه با نقض قانون از اجرای آن سر باز زده است.
 
 
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: هیئت رئیسه مجلس نیز طی نامه‌ای به سازمان برنامه و بودجه در در ضرب‌الاجل 10 روزه از مسئولان این سازمان خواسته موضوع را بررسی و علت عدم اجرای قانون را در گزارشی به مجلس ارائه دهند.
 
 
طبق ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس، هرگاه حداقل 10 نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور و یا وزیر و یا مسئولین دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد. کمیسیون مربوطه نیز حداکثر ظرف مدت ده‌روز موضوع را رسیدگی و درصورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.
 
 
به موجب تبصره این ماده چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه‌قضائیه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی کند.
 
منبع: تسنیم
 
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده