ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

عراقچی: ایران به هیچ عنوان در مقابل یک جنگ فراگیر در لبنان بی تفاوت نخواهد ماند

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سخنانی در نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو بریکس در محل سازمان ملل متحد تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان در مقابل یک جنگ فراگیر در لبنان بی تفاوت نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سخنانی در نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو بریکس در محل سازمان ملل متحد تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان در مقابل یک جنگ فراگیر در لبنان بی تفاوت نخواهد ماند.

عراقچی وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه (به وقت محلی) در نشست وزرای خارجه ۱۰ کشو عضو بریکس در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک شرکت کرد و به بیان نظرات و مواضع جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

در این جلسه که به ریاست وزیر امور خارجه برزیل برگزار شد، عراقچی گروه بریکس را ظرفیتی عظیم در «جهانِ جنوب» دانست که می‌تواند نقش موثری در ارتقای جایگاه کشور‌های عضو و نیز ایجاد تحولات و تغییرات مثبت در نظامات جهانی ایفا کند.

وی اقبال کشور‌های متعدد برای پیوستن به بریکس را نیز قرینه‌ای بر موقعیت ممتاز بریکس در جهان در حال توسعه عنوان کرد.

وزیر امور خارجه در سخنرانی خود همچنین با اشاره به حضور جدی و فعال ایران در فعالیت‌های بریکس از بدو عضویت در سال گذشته، خواستار همکاری جدی‌تر اعضا در حوزه‌هایی از جمله استفاده از ارز‌های ملی در مبادلات تجاری و نیز همکاری و مشارکت در حوزه امنیت عرضه و تقاضای انرژی شد و آمادگی ایران برای ارائه پیشنهادات معین در این حوزه‌ها را اعلام کرد.

وی همچنین با یادآوری وزن بالای بریکس در عرصه مناسبات جهانی و نظام‌های بین المللی، پیشنهاد کرد که بریکس به تغییر در پارادایم جهانی پیشرفت بر مبنای اهداف کشور‌های در حال توسعه کمک کند؛ پارادایمی که استقرار سازمان‌ها و نظام‌های جهانی منصفانه و به دور از تبعیض را به دنبال داشته باشد.

عراقچی همچنین به ناتوانی و شکست جامعه جهانی برای پایان دادن به جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی در ١٢ ماه گذشته اشاره کرد و وضعیت جاری در غزه و لبنان را هشدار دهنده دانست.

وی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان در مقابل یک جنگ فراگیر در لبنان بی تفاوت نخواهد ماند.

وی ضمن اشاره به نشست آتی سران بریکس در دوم آبان ماه در شهر غازان در روسیه، پیشنهاد کرد بخشی از این نشست به گفتگو‌های فوق العاده سران در خصوص بحران غزه اختصاص یابد.

وزرای خارجه ۱۰ کشور عضو بریکس در این جلسه همچنین در خصوص تهیه اسناد نشست سران در روسیه به رایزنی پرداختند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار