آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

مهاجرت پرستاران خوزستانی به کشورهای عربی

عضو شورای عالی نظام پرستاری، نسبت به مهاجرت پرستاران استان خوزستان به کشورهای عربی همسایه ایران هشدار داد ‌
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 30
کد خبر: ۲۵۸۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، پروین کاظمی گفت: مشکلات پرستاری در استان خوزستان بسیار متفاوت از سایر استان‌ها است و معوقات پرستاران مراکز درمانی شهرهای این استان نسبت به سایر دانشگاه‌ها بیشتر است و در پرداخت‌ها عقب‌تر هستند؛ به طوری که تأخیر در پرداخت این معوقات به ۱۳ ماه رسیده است.

 

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری شوشتر افزود: کمبود نیروی پرستاری نیز در استان خوزستان بسیار شدید است به طوری که نسبت پرستار به تخت در شهرستان ماهشهر در حدود ۰.۴ است‌.

 

وی با انتقاد از نحوه پرداخت تعرفه‌های پرستاری، گفت: تعرفه‌ها بر اساس اطلاعات ارسالی به صورت اکسل پرداخت می‌شود اما دریافتی پرستاران از سایر نیروها در حوزه‌های دیگر بسیار پایین‌تر می‌شود.

 

عضو شورای عالی نظام پرستاری افزود: قانون ارتقای بهره وری نیز در استان خوزستان به طور سلیقه‌ای اجرا می‌شود. در پرداخت تعرفه‌های پرستاری نیز هیچ عدالتی وجود ندارد و علت آن، عدم پرداخت بر اساس سامانه کارآمد، عدم رعایت قوانین و اعمال سلیقه شخصی است.

 

کاظمی به معضل مهاجرت نیروهای انسانی از استان خوزستان به کشورهای همجوار نیز اشاره و تاکید کرد: از آنجا که استان خوزستان در نزدیکی کشورهای عربی قرار دارد بسیاری از پرستاران عرب زبان از این استان به کشورهای همسایه می‌روند زیرا مسلط به زبان عربی هستند. بسیاری از پرستاران نیز در حال یادگیری زبان‌های خارجی دیگر هستند تا مهاجرت کنند.

 

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری شوشتر با اشاره به پدیده اضافه کاری اجباری که در پی کمبود نیرو شکل گرفته بیان کرد: یک پرستار با مدرک کارشناسی ارشد با ۲۹ سال سابقه کار ۳۵ هزار تومان بابت هر ساعت اضافه کاری دریافت می‌کند و بقیه پرستاران ۲۵ هزار تومان، با وجود پایین بودن این مبلغ، پرستاران تمایلی به انجام اضافه کاری ندارند اما اضافه کاری‌ها اجباری است.

 

عضو شورای عالی نظام پرستاری در پایان گفت: اگر پرستاران در ساعات اضافه کاری حاضر نشوند برای آنها غیبت لحاظ می‌شود. متأسفانه در این زمینه مسئولان نه به فکر نگهداشت و نه جبران زحمات نیروهای انسانی هستند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده