استعفای پرستاران نظام سلامت را فلج می‌کند-راهبرد معاصر
استقلال در آستانه سقوط | هزینه‌های گزاف و نتیجه ناامیدکننده ۱۰ کشتی گیر پرافتخار تاریخ چه کسانی هستند؟ ویدئو | تصاویری از رزمایش عملیاتی سپاه در سیستان و بلوچستان آخرین خبر‌ها از زلزله رودبار سکته قلبی هوادار جوان استقلال در پی شکست مقابل تراکتور شهادت مامور گشت کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس با شلیک گلوله عذرخواهی مدیرعامل استقلال از هواداران بابت نتایج ضعیف آبی‌ها زلزله‌ای به بزرگی ۳.۷ ریشتر رودبار را لرزاند سرپرست سازمان تأمین اجتماعی: احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در آبان صادر می‌شود انفجار در بلوچستان پاکستان ۷ کشته برجای گذاشت مقام وزارت بهداشت: حقوق پرستاران متناسب با سختی‌کار آنان نیست | با مهاجرت گسترده نیروی پرستار مواجه هستیم داداشی، نماینده مجلس در واکنش به بیانیه مجمع تشخیص: درباره طرح ساماندهی کارکنان توپ را داخل حیاط مجلس نیندازید؛ اینکه بخواهید بیانیه صادر کنید و بگویید مجلس مقصر بوده درست نیست درگیری پلیس با سارقان مسلح + جزئیات واکنش رئیس دفتر عقیدتی فرماندهی کل قوا به اظهارات سخنگوی دولت درباره حجاب: دولت به جای اهتمام برای اجرای قانون و ایجاد زمینه حجاب در جامعه فرافکنی می‌کند اقدام عجیب دیوید تیلور پس از شکست دادن کامران قاسمپور

استعفای پرستاران نظام سلامت را فلج می‌کند

عاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: میزان ترک شغل و استعفای پرستاران چندین برابر مهاجرت است که اگر به آن توجه نشود، می‌تواند نظام سلامت را فلج کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 01
کد خبر: ۲۵۸۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، عباس عبادی، در نشست مسئولان نظام پرستاری با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: در خصوص مهاجرت پرستاران صحبت‌های زیادی شده و در رسانه‌ها نیز این بحث زیاد مطرح می‌شود اما بیشتر از مهاجرت به خارج شاهد ترک خدمت و استعفا هستیم.

 

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰، ۱۸۷ نفر با ویزای کاری مهاجرت و ۴۲۳ نفر ترک خدمت کردند و ۲۴۵ نفر استعفا کردند که سه برابر میزان مهاجرت در همان سال بوده است.

 

عبادی گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد مهاجرت پرستاران به ۵۸۷ مورد رسیده، ۱۵۹۰ نفر ترک خدمت کرده و ۴۵۶ نفر استعفا کرده اند بنابراین بیش از اینکه دغدغه مهاجرت داشته باشیم نگران ترک خدمت و استعفای پرستاران هستیم.

 

وی افزود: گاهی تصور می‌شود با افزایش ظرفیت پذیرش پرستار، این مشکل حل می‌شود در حالی که از ظرفیت پذیرش سه هزار نفر به بیش از ۱۱ هزار نفر در سال گذشته رسیده‌ایم و با رشته‌های اتاق عمل، هوشبری و فوریت‌های پزشکی به پذیرش بیش از ۱۵ هزار نفر رسیده‌ایم اما میزان ترک خدمت و استعفاها وحشتناک است.

 

عبادی ادامه داد: مرخصی‌های استعلاجی و بدون حقوق و بازنشسته‌ها و…، را نیز به این آمار اضافه کنیم آمار نگران کننده‌ای است که البته ممکن است برخی از این آمارها همپوشانی داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: مساعدت مجلس شورای اسلامی از ۱۴۰۱ منجر به اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد و پس از ۱۴ سال این قانون اجرا شد که بسیار ستودنی است و در ادامه این موضوع جزو احکام دائمی شد و در سرانه قرار گرفت اما متأسفانه هنوز بسته‌های خدمتی پرستاری محدود است.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت تصریح کرد: در دو ماه گذشته با اهتمام وزارت بهداشت نیز ۸ همت و ۳ همت جداگانه به دانشگاه‌های علوم پزشکی تخصیص یافت اما میزان بدهی دانشگاه‌ها زیاد است که حسب نیاز، برای بودجه تصمیم گیری و بین کارکنان توزیع شده است.

 

عبادی گفت: نیاز به تجمیع قوانین گذشته و پیش بینی‌های لازم برای گروه حساس پرستاری داریم زیرا در دو ماه گذشته اعتراضات پرستاران را داشتیم شد که اگر به آن توجه نشود می‌تواند منجر به فلج شدن نظام سلامت شود.

 

وی خاطرنشان کرد: ما در پایان دولت سیزدهم با دستور رئیس جمهور شهید لایحه‌ای برای حمایت از حقوق پرستاران آماده کردیم که هنوز در دولت به تصویب نرسیده است. پیش نویس این لایحه باید مورد حمایت قرار بگیرد زیرا این مسائل اگر به صورت قانونی و مدنی حل شود مشکلات پرستاران حل می‌شود./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار