پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ایلان ماسک در تجمع انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا شرکت می‌کند

ایلان ماسک در تجمع انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا شرکت می‌کند میلیاردر آمریکایی و حامی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات این کشور گفت که در تجمع کارزار انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا، ایالتی که پیشتر در یکی از تجمعات به جان او سوء قصد شده بود، شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایلان ماسک، میلیاردر حوزه فناوری آمریکا که از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین این کشور و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا حمایت کرده است، امروز (جمعه) گفت که در تجمع کارزار انتخاباتی ترامپ در باتلر پنسیلوانیا شرکت خواهد کرد.

ترامپ در ژوئیه گذشت مورد سوء قصد قرار گرفت.

خبرگزاری اسپوتنیک نوشت که ماسک در واکنش به پیام منتشر شده ترامپ در شبکه اجتماعی ایکس که گفته بود به باتلر بازمی‌گردد، گفت: برای حمایت آنجا خواهم بود.

پیشتر، کارزار انتخاباتی ترامپ اعلام کرده بود که او برای برگزاری تجمعی در ۵ اکتبر (۱۴ مهر) در باتلر به پنسیلوانیا باز می‌گردد.
ترامپ از دو سوء قصد علیه او جان سالم به در برده است.

توماس متیو کروکز، در ۱۳ ژوئیه در یکی از تجمع هواداران ترامپ در باتلر به او تیراندازی کرد. این مهاجر به سمت ترامپ تیراندازی کرد که منجر به زخمی شدن گوش او، کشته شدن یکی از حضار و زخمی شدن تعداد دیگری از آنها شد. یکی از تک تیراندازان سرویس مخفی آمریکا این مهاجم را کشت.

در سپتامبر نیز سرویس مخفی آمریکا به سمت «رایان وسلی روث» ۵۸ ساله که گفته شد برای سوء قصد به جان ترامپ در حال بازی گلف در کمین نشسته بود، تیراندازی و او را بازداشت کردند.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ۵ نوامبر پیش رو برگزار خواهد شد و ترامپ با کامالا هریس، معاون اول رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات به رقابت می‌پردازد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار