تعویق سراسری امتحانات دانشجو معلمان این پیشنهاد را جدی بگیرید تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها / ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت فردا اختلال اینترنت در ایران؛ کاهش سرعت و ناپایداری در برخی شهر‌ها امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجازی شد امتحانات واحد‌های دانشگاه آزاد استان تهران مجازی شد آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی آبیک فردا تعطیل شد زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد

پلیس فتا: حتی باز نشر اخبار کذب و شایعه نیز از مصادیق مجرمانه به شمار می‌رود

سرگرد مختاررضایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به انتشار شایعات در فضای مجازی اعلام کرد: به منظور ارتقای امنیت، انتشار دهندگان و باز نشر کنندگان شایعات و اخبار کذب در فضای مجازی به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 10
کد خبر: ۲۵۹۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به انتشار شایعات در فضای مجازی اعلام کرد: به منظور ارتقای امنیت، انتشار دهندگان و باز نشر کنندگان شایعات و اخبار کذب در فضای مجازی به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرگرد جواد مختاررضایی در تشریح این خبر اظهار کرد: انتشار گسترده شایعه در فضای مجازی علاوه بر منحرف کردن ذهن مخاطبان به مسائلی اغلب نادرست موجب می‌شود که اطلاع رسانی‌های ضروری و صحیح نیز با چالش مواجه شده و تاثیرات لازم را در جامعه نداشته باشد.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا به کاربران توصیه کرد: از انتشار و بازنشر هرگونه خبری که از منبع، صحت و سقم آن اطمینان ندارند خودداری نمایند تا افراد فرصت طلب نتوانند با ترفند شایعه سازی در جامعه موجب ایجاد ناراحتی و تشویش اذهان عمومی شوند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه طی روز‌های اخیر شایعات در فضای مجازی با اهداف مغرضانه بازنشر می‌شوند، گفت: اولین کار در برخورد با هرگونه شایعه و خبر جعلی این است که از باز نشر آن در فضای مجازی خودداری کنیم تا جامعه دچار التهاب نشود.

سرگرد مختاررضایی با بیان اینکه در قانون صراحتاً بر مجرمانه بودن انتشار اخبار کذب و شایعه و مجازات این فعل مجرمانه تاکید شده است، تصریح کرد: حتی باز نشر اخبار کذب و شایعه نیز از مصادیق مجرمانه به شمار می‌رود.

وی از برخورد قانونی با عوامل تولید یا انتشار شایعات و اخبار کذب در فضای مجازی که موجب تشویش اذهان عمومی می‌شوند، خبر داد و گفت: پلیس فتا در راستای وظایف ذاتی و ماموریت‌های محوله خود جهت پیشگیری و مقابله با این پدیده مجرمانه، همواره با رصد و تجزیه و تحلیل فضای مجازی به دنبال تامین امنیت این فضا بوده و انتشاردهندگان و بازنشرکنندگان شایعه و اخبار کذب را به محاکم قضائی معرفی خواهد کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر