در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود جزئیات دیدار احمد الشرع با پوتین در کرملین/ جولانی: به توافقات دو کشور احترام می‌گذاریم  تجاوز جنگنده‌های انگلیس به حریم هوایی عراق میدل ایست آی: ویتکاف می‌خواهد از دولت ترامپ کناره‌گیری کند گذرگاه رفح فردا پنجشنبه بازگشایی می‌شود ورود یگان دریایی ایران به جمهوری آذربایجان ویتکاف: توافق با ایران، اولویت سیاست خارجی ترامپ است عراقچی: بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت وجاهت حقوقی ندارد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم

۲۰ کشته در حمله مردان مسلح به معدنچیان در بلوچستان

پلیس پاکستان اعلام کرد که در حمله امروز (جمعه) مردان مسلح به یک معدن کوچک زغال سنگ خصوصی در استان بلوچستان در جنوب غربی پاکستان، حداقل ۲۰ معدنچی کشته و هفت نفر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 11
کد خبر: ۲۵۹۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، بلوچستان پاکستان منطقه غنی از مواد معدنی با افغانستان و ایران هم مرز است و چندین دهه است که گروه‌های شورشی با اسلام‌آباد مبارزه می‌کنند و می‌گویند که این منطقه سهم آنها را از منابع منطقه‌ای محروم می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، در این حمله که ۲۰ کشته برجای گذاشت هنوز گروهی مسؤولیت آن را برعهده نگرفته است.

«همایون خان»، افسر پاسگاه پلیس در شهرک واقع در شرق شهر کویته گفت: «گروهی از مردان مسلح با استفاده از سلاح‌های سنگین به معادن شرکت زغال سنگ جنید در منطقه دوکی در ساعات اولیه حمله کردند. آنها به سوی معدن راکت و نارنجک پرتاب کردند.»

رسانه‌های محلی نیز گزارش دادند که مهاجمان، معدنچیان را در یک مکان جمع کردند و به روی آنها آتش گشودند و همچنین ماشین آلات معدن را به آتش کشیدند.

۲ شهروند چینی که در یک نیروگاه برق کار می‌کردند در انفجاری در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی در شهر جنوبی کراچی در اوایل هفته جاری کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.

ارتش آزادیبخش بلوچ (BLA)، یکی از چندین گروه شورشی که با دولت مبارزه می‌کنند، مسؤولیت این حمله را بر عهده گرفت./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار