افزایش احتمال ابتلا به زوال عقل با زندگی تنهایی-راهبرد معاصر
۹ خاصیت باورنکردنی روغن کرچک برای سلامتی بدن را بشناسید خوراکی‌های جوان کننده پوست کدام اند؟ تصاویر حضور فرزند رهبر انقلاب در مراسم ختم والده علی عسگری اسرائیل هفتم اکتبر را عزای عمومی اعلام کرد پهپاد‌های ناشناس پنتاگون را سردرگم کرد فواید بی شمار تخم کدو برای سلامتی | از بهبود پوست تا درمان سرطان جزئیات تازه از حریق مرگبار شادآباد تهران | بازداشت یک جوشکار با دستور بازپرس جنایی سردار رادان: ۲ میلیون تبعه خارجی غیرمجاز باید تا پایان سال خاک ایران را ترک کنند پزشکیان: ابایی از کارگری برای مناطق محروم نداریم فرمانده هوافضای سپاه: هرگونه خطا را باضربه پشیمان‌کننده پاسخ می‌دهیم عراقچی در دیدار با نخست وزیر عراق: منطقه در وضعیت خطرناکی به سر می‌برد ادعای ترور یک فرمانده ارشد موشکی سپاه در لبنان | سینا شاهمیری کیست؟ حزب‌الله: اسرائیل با بمب خوشه‌ای به مردم لبنان حمله می‌کند سپاه ۳ فروند شناور حامل سوخت قاچاق را توقیف کرد قالیباف: امیدوارم صاحب مزاری باشیم که بر سنگ آن نوشته باشند «سربازی که در راه مبارزه با اسرائیل شهید شد» + فیلم

افزایش احتمال ابتلا به زوال عقل با زندگی تنهایی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تنهایی مداوم با افزایش سن بر مغز افراد تأثیر می‌گذارد و به طور قابل‌توجهی احتمال ابتلا به زوال عقل را در افراد افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، در این مطالعه به بررسی گزارش‌های در مورد تنهایی و سلامت عصبی بیش از ۶۰۰۰۰۰ نفر در سراسر جهان پرداخته شده است.

 

این مطالعه نشان داد که تنهایی با افزایش ۳۱ درصدی احتمال ابتلای فرد به هر نوع زوال عقل مرتبط است. تنهایی همچنین احتمال اختلال شناختی را در افراد ۱۵ درصد افزایش داد.

 

به گفته دکتر «پاراییس سولبهاین»، از دانشگاه لیمریک در ایرلند و یکی از نویسندگان این مطالعه، «این موارد یافته‌های بسیار مهمی هستند و نشان می‌دهند که تنهایی یک عامل خطر بسیار مهم در ایجاد زوال عقل در آینده است.»

 

در سال ۲۰۲۳، جراح عمومی ایالات متحده، دکتر «ویوک مورتی»، گزارشی در مورد تنهایی و انزوا در میان آمریکایی‌ها منتشر کرد و آن را یک "اپیدمی" نامید. اثرات تنهایی بر سلامت جسمی و روانی به خوبی شناخته شده است.

 

سولبهاین خاطرنشان کرد: «تحقیق ما نشان می‌دهد که تنهایی به طرق مختلف بر سلامت، از جمله طول عمر ما تأثیر می‌گذارد.»

 

او توضیح داد: «تنهایی برای سلامت شناختی بسیار مهم است، زیرا تنهایی منجر به ایجاد زوال عقل، زوال عقل عروقی، بیماری آلزایمر و اختلالات شناختی عمومی‌تر می‌شود.»

 

وی تاکید کرد: «تنهایی یک عامل خطر است که می‌توان آن را تغییر داد.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده