به گزارش راهبرد معاصر، با افزایش خشونت توسط شهرکنشینان صهیونیستی، تحریمهای جدیدی را برای سه پاسگاه کرانه باختری و چهار سازمان متعلق به شهرکنشینان اسرائیلی در نظر گرفت. «مزرعه دره تیرزا»، «میتاریم» و «شووی ارتز» سه پاسگاهی هستند که توسط بریتانیا تحریم شدهاند.
سفارت بریتانیا در سرزمینهای اشغالی در بیانیهای اعلام کرده است که هدف از این کار «محدودکردن حمایتهای مالی و منابعی است که به خشونتهایی کمک میکند که به طور قابلتوجهی بر جوامع فلسطینی در منطقه تأثیر گذاشته است». این سفارتخانه تأکید کرده است که پاسگاههای تحریم شده با تسهیل و ترویج فعالیتهایی، موجب نقض حقوق فلسطینیان شدهاند.
وزیر امور خارجه بریتانیا دیوید لمی از رژیم صهیونیستی خواسته است تا اقدامات جدیتری را علیه خشونت انجام دهد. این مقام انگلیسی تأکید کرده است که خشونت شهرکنشینان عامل کلیدی در آوارهکردن فلسطینیان و اشغال سرزمینهای آنها برای ساخت پاسگاههای غیرقانونی است.
لمی که اوایل سال جاری میلادی به کرانه باختری سفر کرده بود در اظهاراتی تصریح کرده است که در سفر خود به کرانه باختری با فلسطینیانی ملاقات داشته است که مورد خشونت وحشتناک شهرکنشینان صهیونیستی قرار گرفته بودند.
سفارت انگلیس اعلام کرده است که این تحریمها بخشی از تلاش بریتانیا برای ایجاد ثبات در کرانه باختری است.
لمی با انتقاد از انفعال اسرائیل در مواجهه با اقدامات شهرکنشینان صهیونیستی اذعان کرده است که این انفعال موجب افزایش خشونت شهرکنشینان صهیونیستی شده است.
بریتانیا در حالی تنها چند پاسگاه و سازمان صهیونیستی را تحریم کرده و از دولت اسرائیل خواسته است تا علیه خشونت شهرکنشینان اقدامات جدیای را صورت دهد که خود دولت صهیونیستی تابهحال بالغ بر ۴۲ هزار انسان غیرنظامی را در غزه به شهادت رسانده است. از سوی دیگر انگلیس خود از جمله کشورهایی است که به صدور سلاح به رژیم صهیونیستی میپردازد.
اخیراً نیز وزیر خارجه سابق انگلیس دیوید کامرون در مصاحبهای اعلام کرده بود که پیش از اتمام دوره مسئولیت خود به دنبال اعمال تحریمهایی علیه دو وزیر افراطی صهیونیستی بنگویر (وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) و اسموتریچ (وزیر دارایی اسرائیل) بوده است. وی تصریح کرده بود که بریتانیا چک سفید امضا به اسرائیل نداده است و قرار نیست بیقیدوشرط از این رژیم حمایت کند./ باشگاه خبرنگاران