رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بازداشت فعالان مقاومت کرانه باختری توسط تشکیلات خودگردان فلسطین + واکنش حماس

بازداشت فعالان مقاومت کرانه باختری توسط تشکیلات خودگردان فلسطین + واکنش حماس جنبش حماس اقدام دستگاه امنیتی تشکیلات خودگردان در زمینه بازداشت فعالان مقاومت و افراد تحت تعقیب از سوی رژیم صهیونیستی در همکاری با طرف اسرائیلی را محکوم کرد و آن را در راستای اهداف رژیم اشغالگر دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس»، با انتشار بیانیه‌ای در این باره بازداشت فعالان مقاومت و افراد تحت تعقیب از سوی رژیم صهیونیستی و محاصره دو فعال تحت تعقیب به نام‌های «بکر العباسی» و «عباده المصری» را محکوم کرد.

جنبش حماس همچنین استفاده از خانواده‌های این دو فعال مقاومت به عنوان سپر انسانی و ابزاری برای تحت فشار قرار دادن آنها جهت وادار کردنشان به تسلیم خودشان به نیرو‌های امنیتی و سپس بازداشت آنها را به شدت تقبیح کرد.

حماس در بیانیه‌اش تصریح کرد: ادامه این روش ننگین توسط تشکیلات خودگردان و نادیده گرفتن کلیه درخواست‌ها درباره عدم تعرض به فعالان مقاومت و آزادگان فلسطین، زنگ خطری درباره وقوع فتنه داخلی است. این در حالی است ما در شرایط حساس و سرنوشت ساز از تاریخ ملت و مساله فلسطین، بیش از هر زمان دیگری به تلاش برای پرهیز از آن نیازمندیم.

جنبش حماس افزود: این گونه رفتار‌ها که برخلاف ارزش‌های ملت ما هستند، کاملا در راستای اهداف رژیم اشغالگر صهیونیستی و به مثابه پشتیبانی از آن در خودسری، تجاوز و گردنکشی علیه ملت فلسطین است و از همه گروه‌های فلسطینی می‌خواهیم این رفتار‌ها را محکوم کنند.

مقاومت اسلامی فلسطین در پایان خاطرنشان کرد: جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در غزه و کرانه باختری و تلاش‌های این رژیم برای تسویه مساله میهنی، نیازمند بازنگری کامل تشکیلات خودگردان درباره مواضع سیاسی و امنیتی‌اش و در پیش گرفتن اصول میهنی، آزادی فوری فعالان بازداشتی و ارائه همه امکانات برای دفاع از فلسطینی‌ها و مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار