اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

نتانیاهو: کسانیکه قصد جان من را داشتند، مرتکب اشتباه بزرگی شدند

نتانیاهو: کسانیکه قصد جان من را داشتند، مرتکب اشتباه بزرگی شدند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد «تلاش برای ترور، من و اسرائیل را از ادامه جنگ علیه دشمنان‌مان بازنخواهد داشت».
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه و پس از اصابت پهپاد به اقامتگاه خود در قیصریه ادعا کرد: گروه‌های نیابتی ایران که امروز تلاش کردند من و همسرم را ترور کنند، مرتکب اشتباه بزرگی شدند. تلاش برای ترور، من و اسرائیل را از ادامه جنگمان علیه دشمنانمان باز نخواهد داشت.

او مدعی شد: من به ایرانی‌ها و شرکایشان می‌گویم هر کس که به شهروندان اسرائیل لطمه وارد کند بهای سنگینی را خواهد پرداخت.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، پهپادی که از لبنان به پرواز درآمده بود مستقیماً به منزل بنیامین نتانیاهو در قیصریه در شمال تل‌آویو اصابت کرد.

دفتر نتانیاهو عنوان داشت که او و همسرش در هنگام این حمله در منزلشان در قیصریه حضور نداشتند.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز گفت که ۲ پهپاد را که از لبنان به پرواز درآمده بودند، رهگیری کرد، اما پهپاد سوم به صورت مستقیم به ساختمانی در قیساریه اصابت کرد.

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل هم عنوان کرد که این پهپاد که قیساریه را هدف گرفت، مسافت ۷۰ کیلومتری را از لبنان طی کرده بود.

روزنامه معاریو هم نوشت: این برای سومین بار طی یک هفته است که پهپاد‌های حزب الله موفق به نفوذ به عمق اسرائیل می‌شوند.

نتانیاهو که تاکنون حدود ۵۰ هزار نفر از مردم فلسطین را به شهادت رسانده و به هیچ‌کدام از اهداف خود نیز نرسیده است، دشمنان خود را «تروریست» خواند و گفت: ما به از بین بردن‌تروریست‌ها ادامه خواهیم داد و اسیران را از غزه باز خواهیم گرداند و ساکنانمان را به شمال برمی‌گردانیم.

او ادعا کرد: ما تمامی اهداف جنگ که تدوین کرده‌ایم محقق خواهیم کرد و وضعیت امنیتی در منطقه‌مان را برای نسل‌ها تغییر خواهیم داد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار