عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

با دلایل ریزش مو و کچلی سر آشنا شوید

دلایل مختلفی از جمله بیماری های جسمی و روحبی و همچنین ژنتیک می تواند باعث ریزش مو شود که با بخشی از آن ها آشنا می شویم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ تقریبا تمامی افراد با افزایش سن مبتلا به نوعی ریزش مو می شوند، اما ریزش مو می تواند به دلایل مختلف از جمله تغییرات هورمونی، وراثتی، مصرف داروها و یا برخی شرایط اساسی باشد.

 
 

ریزش ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است اما وقتی از این اندازه تجاوزکند، احتمال دارد نشانه بیماری جدی باشد که نیاز به بررسی پزشک و درمان دارد؛ با این حال برخی از شایع ترین دلایل ریزش مو به شرح زیر است:

 

**استرس

استرس روانی و جسمی می تواند سبب ریزش مو شود، استرس شدید جسمی مانند زایمان یا جراحی می تواند تا چند ماه به ریزش مو منجر شود. همچنین فشارهای روانی شدید و اضطراب می تواند ریزش مو را در پی داشته باشد.

 

**تغییرات هورمونی

تغییرات هورمونی هنگامی که به دلیل شرایط مختلف همچون بارداری، زایمان یا شروع یائسگی اتفاق می افتد، سبب ریزش موقت مو در زنان می شود؛ به علاوه ترکیبات هورمونی با افزایش سن نیز تغییر می کند که همین امر مردان را نیز دچار ریزش مو می کند.

 

**اختلالات تیروئید

ریزش مو می تواند یک عارضه جانبی شایع اختلالات تیروئیدی باشد؛ کم کاری تیروئید(کمبود بیش از حد هورمون تیروئید ) و پرکاری تیروئید ( هورمون بیش از حد) می تواند منجر به ریزش مو شود.

 

**لوپوس

نازک شدن مو اولین نشانه بیماری لوپوس است که یک بیماری خود ایمنی است؛ این بیماری عمدتا موی سر را نازک می کند، اما احتمال دارد در برخی افراد به نازک شدن موی ریش، ابروها و یا مژه ها منجر شود.

 

**شرایط پزشکی

بیماری های طولانی مدت همچون سرطان، بیماری کبد، یا بیماری التهابی روده می تواند موجب نازک شدن مو شود و نیز بیماری پوستی همچون پسوریازیس و اماس پوست یا درماتیت هم می تواند اختلال در رشد مو را در پی داشته باشد.

 

**مصرف داروها

داروهایی که برای درمان سرطان، ورم مفاصل، افسردگی، مشکلات قلبی، فشار خون بالا و کنترل بارداری مصرف می شود، می تواند سبب ریزش مو شود.

 

**ژنتیکی

طاسی موروثی که یک وضعیت طبیعی ناشی از ترکیب ژنتیک، سطح هورمون و روند پیری است، شایع ترین علت ریزش مو می باشد. گرچه این وضعیت ارثی معمولا در هر دو جنس مذکر و مونث اتفاق می افتد، اما ریزش مو اغلب در مردان شایع تر است و می تواند ابتدای سن بلوغ شروع شود.

 

منبع: ایرنا 

 
ارسال نظر