مرغ‌ها مقاوم به آنفولانزا می‌شوند-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند
با ویرایش ژنتیکی؛

مرغ‌ها مقاوم به آنفولانزا می‌شوند

دانشمندان بریتانیایی با کمک روش ویرایش ژن، مرغ‌هایی را پرورش می‌دهند که نسبت به آنفولانزا مقاوم باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان بریتانیایی در تلاش برای توقف بیماری‌های فراگیر و مرگبار انسانی، مرغ‌های دستکاری ژنتیکی شده‌ای را پرورش دادند تا به طور کلی نسبت به بیماری‌های واگیردار مانند آنفولانزا مقاوم باشند.

براساس گزارش «رویترز»، «وندی بارکدلی» ویروس‌شناس دانشگاه سلطنتی لندن و یکی از اعضای این پروژه گفت: نخستین جوجه‌های تراژنی اواخر سال جاری در آزمایشگاه موسسه «روسلین» در ادینبورگ اسکاتلند سر از تخم درخواهند آورد.

در این مطالعه، DNA پرندگان با استفاده از یک تکنولوژی جدید ویرایش ژن به نام «کریسپر» تغییر کرد. در این نوع ویرایش بخش‌هایی از پروتئینی که به طور معمول به ویروس آنفولانزا وابسته است، حذف شده و مرغ‌ها به طور کلی نسبت به آنفولانزا مقاوم می‌شوند.

گفتنی است؛ بیشتر موارد انسانی مبتلا به آنفلوانزای پرندگان در مناطق روستایی و حومه شهرها که پرندگان اهلی را در منازل خود پرورش می دهند، گزارش شده‌اند. این ویروس از طریق تماس در زمان سربریدن، پرکندن، و در طی تهیه غذا از پرندگان اهلی به انسان منتقل می‌شود. انتقال آن از راه دست زدن به پرندگانی که بر اثر این بیماری مرده‌اند و اعضای بدن آنها نظیر پر نیز ممکن است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده