شنیده شدن صدای انفجار مهیب در گیلانغرب + توضیحات فرمانداری-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

شنیده شدن صدای انفجار مهیب در گیلانغرب + توضیحات فرمانداری

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گیلانغرب دلیل صدای انفجار در این منطقه را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گیلانغرب گفت: صدای انفجاری که بعدازظهر امروز در یکی از محله‌های شهر گیلانغرب شنیده شد مربوط به منفجر شدن یک قبضه گلوله عمل‌نکرده به جای مانده از دوران جنگ تحمیلی است.

 داریوش تیموری با بیان اینکه این انفجار در یکی از کانال‌های فصلی آب در ضلع جنوبی شهر گیلانغرب رخ داد، افزود: این حادثه هیچ‌گونه خسارت مالی و جانی به دنبال نداشته است.

وی اظهار کرد: این گلوله عمل نکرده در اثر روان آب‌ها حابجا شده و با توجه به جمع شدن زباله در این کانال آب فصلی، اهالی محل اقدام به آتش زدن زباله‌ها کرده بودند که این گلوله منفجر شده و صدای مهیبی داشت.

شهرستان گیلانغرب در زمان جنگ بار‌ها هدف بمباران و گلوله باران رژیم بعث قرار گرفته بود.

بخشی از گلوله‌ها و مین‌های عمل نکرده زمان جنگ توسط سیلاب‌ها، رانش زمین و فرسایش خاک به نقاط غیردسترس منتقل شده‌اند و این عوامل باعث جابه‌جایی آنها از اعماق زمین و انتقال آن به سطح می‌شود که این خود نگرانی‌هایی را برای مرزنشینان ایجاد کرده است.

با گذشت سال‌ها از پایان جنگ تحمیلی، مرزنشینان مناطق غربی استان کرمانشاه همانند ساکنان سایر مناطق مرزی همچنان قربانی مین‌های خاموش و انفجار مهمات عمل نکرده هستند.

جشن پاکسازی ۷۰۰ هزار هکتار از زمین‌های آلوده به مین استان کرمانشاه بهمن ماه سال ۹۱ با حضور مسوولان برگزار شد، اما با این وجود از آن زمان تاکنون چند مورد برخورد خودرو یا انسان با مین‌های باقی مانده از زمان جنگ تحمیلی در نواحی مرزی این استان مشاهده شده است.

با وجود تلاش بی وقفه نیرو‌های پاکسازی میدان‌های مین، تاکنون تعدادی از مردم مناطق مرزی استان کرمانشاه به ویژه مرزداران، عشایر و نیرو‌های پاکسازی زمین‌های آلوده به مین در اثر برخورد و یا انفجار مین و مهمات به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی شهید، جانباز، مجروح و معلول شده اند.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر