سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

انتقاد رئیس‌جمهور از کیفیت اجرای برخی خطوط ریلی

انتقاد رئیس‌جمهور از کیفیت اجرای برخی خطوط ریلی رئیس جمهوری با انتقاد از کیفیت اجرا برخی مسیر‌های ریلی و جاده‌ای بر تسریع در اجرای کریدور مرزی با آذربایجان و نهایی کردن احداث کریدور شمال- جنوب تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های حمل و نقل کشور و نیز کریدور‌های منطقه‌ای بر تسریع در اجرای کریدور مرزی با جمهوری آذربایجان و همچنین نهایی کردن احداث کریدور شمال- جنوب تأکید و اظهار کرد: با توجه به اهمیت این مسیر در تکمیل کریدور‌های منطقه‌ای این پروژه باید هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

وی با اشاره توافقات حاصل شده درباره تسریع در تکمیل مسیر شلمچه-بصره در جریان سفر اخیرش به عراق، افزود: این مسیر برای ما اهمیت فراوانی دارد و مقامات دولت عراق نیز بر تسریع در اجرا و تکمیل آن تأکید دارند؛ لذا باید همه تلاش خود را برای رفع موانع پیش روی تکمیل این پروژه به کار بگیریم.

وی از وزارت راه خواست با همکاری سایر مسئولان مربوطه سناریو‌های مطرح برای همکاری با روسیه در زمینه زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی را نهایی کند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت کریدور‌های ترانزیتی اعم از ریلی و جاده‌ای برای کشور و تاکید سند چشم‌انداز بر این موضوع تصریح کرد: در حوزه حمل و نقل اولویت ما افزایش ظرفیت اسکله‌ها، توسعه خطوط راه‌آهن و تأمین ماشین‌آلات سنگین راه‌سازی است. در خارج از حوزه حمل و نقل نیز تأمین برق، تبادل گاز و سپس توسعه صنایع و تبادل فرآورده‌های نفتی و محصولات پتروشیمی در اولویت‌های بعدی قرار دارند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از کیفیت اجرای برخی مسیر‌های ریلی و جاده‌ها گفت: کیفیت مصالح به کار رفته در جاده‌ها در برخی مسیر‌ها مناسب نیست و با توجه به اینکه تمرکز ما برای ترانزیت کالا در کشور از این مسیرهاست، باید کیفیت اجرای این مسیر‌ها ارتقا یابد.

ویبا تأکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های حمل و نقل اظهار داشت: علاوه بر حوزه‌های ریلی و ساخت تجهیزات مربوط به حمل و نقل ریلی، مثل لکوموتیو، هم‌اکنون اسکله‌ها و بنادر ما هم ظرفیت‌های زیادی برای فعالیت بخش خصوصی دارد و حتی سرمایه‌گذاران خارجی نیز می‌توانند در این حوزه فعال شوند.

در این جلسه فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به مذاکرات این وزارتخانه با طرف‌های روسی، گزارشی از آخرین وضعیت توافقات و همکاری‌ها با این کشور در زمینه اجرای زیرساخت‌های حمل و نقلی و کریدور‌های منطقه‌ای ارائه کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار